Par nepareizu puķu pušķi iesūdz tiesā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No arhīva

Kā ziņo Amerikas preses izdevumi, Ņujorkā kāda līgava iesūdzējusi tiesā ziedu veikala īpašnieku, vēloties piedzīt no viņa 400 000 dolāru par smaga morālā kaitējuma nodarīšanu.

Izrādās, jaunā sieviete gatavojusies iet pie altāra un pasūtījusi pie florista ziedus līgavas pušķim. Kāzu dienas rītā, saņemot pasūtījumu, atklājies, ka ziedi nav tādā krāsā, kā viņa vēlējusies.

«Ziedu krāsa sabojāja manas dzīves skaistāko dienu un svinību zāles interjeru,» paziņojusi jaunā sieva, kas pēc profesijas ir advokāte un labi pārzina likumus. Ziedu veikala īpašnieks gan tiesnesim taisnojies, ka kliente norādījusi vienīgi ziedu šķirni un daudzumu, nevis to krāsu.

Kad nelaimīgajam puķu pārdevējam nav izdevies atspēkot sūdzības iesniedzējas argumentus, viņš atstājis tiesas zāli ar vārdiem: «Tēvs man vienmēr teica, neielaidies nekādās darīšanās ar advokātiem! Viņam bija taisnība.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu