Klāt "Gāzi grīdā" neredzētās sērijas (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV6 raidījums "Gāzi grīdā" ir viens no pasaulē populārākajiem televīzijas raidījumiem, kurā uz pjedestāla apspriedei celtas automašīnas. Aizraujošais, uzjautrinošais un absolūti unikālais raidījums "Gāzi grīdā" piesaistījis sev ārkārtīgi plašu auditoriju visā pasaulē, uzrunājot un aizraujot arī Latvijas skatītājus.

"Gāzi grīdā" vada trīs dulli, interesanti un apburoši brīvdomātāji Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimijs Mejs. Klāt laiks uzzināt vairāk par viņiem!

Džeremijs Klārksons savulaik izmests no privātskolas par dzeršanu un pīpēšanu. Bērnībā ierunājis radio lugu, jaunībā tirgojis rotaļlietas, līdz atklājis, ka ir spīdošs auto žurnālists! No viņa var sagaidīt asu, bet pamatotu viedokli un smieklīgus jokus! Dž.Klārksons laiku pa laikam izraisa skandālus – tā reiz viņš Lielbritānijas premjerministru Gordonu Braunu nosauca par vienacainu skotu idiotu. Dž.Klārksons necieš Eiropas Savienību, vides aktīvistus, britu valdību, Rover automašīnas un vēl dažas... nu labi, daudzas lietas! Toties viņam patīk džinsi, grupa Genesis un automašīnas ar lielu jaudu par saprātīgu maksu.

Ričards Hamonds ir plaša profila speciālists, kurš strādājis vairākās radiostacijās, vadījis Discovery raidījumu Brainiac un pat suņu izstādes! Viņš ir dabas draugs, kam pieder četri zirgi, pieci suņi, dažas kazas un aita. Britu sievietes R.Hamondu atzinušas par otru seksīgāko vīrieti pasaulē uzreiz aiz Toma Krūza. Pirms dažiem gadiem R.Hamonds brauca reaktīvā dzinēja automašīnā ar ātrumu 480 kilometru stundā, jo vēlējās pārsniegt pasaules rekordu. Tomēr viņš cieta avārijā un nonāca reanimācijā, kas apliecina, ka "Gāzi grīdā" dēļ viņš ir gatavs uz visu! R.Hamonds dzīvo pilī, spēlē basģitāru un atšķirībā no Dž.Klārksona pilsētā brauc ar divriteni. Viņš ir Porsche 911 fans, bet reiz to pameta sastrēgumā, lai noskrietu gandrīz 30 km un pagūtu uz meitas dzimšanas dienu.

Pēc pāris dienām, 15.decembrī, TV6 skatītāji R.Hamondu ieraudzīs kādā jaunā ampluā – viņš vadīs dullās sacensības Neiespējamo misiju!

Džeimss Mejs, saukts arī par kapteini Bremzi, ir estēts. Bērnībā dziedājis baznīcas korī, labs flautists, pianists un vienubrīd bijis pat Anglijas karalienes dienestā! Veidojis dokumentālās filmas par Mēnesi, kosmosu un pasaules populārākajām rotaļlietām, arī rūpīgi pētījis daudzu tautu nacionālos alkoholiskos dzērienus. Viņam vienīgajam no "Gāzi grīdā" komandas ir lidotāja tiesības, un tieši viņš bija tas, kurš kopā ar Dž.Klārksonu aizbrauca līdz Ziemeļpolam mašīnā! Viņi to paveica pirmie! Nesen Dž.Mejs sāka celt māju no lego klucīšiem, no lego bija arī vannas istaba, un vienu nakti viņš gulēja uz lego spilventiņa!

Nu ko lai saka?! Pasaule pieder trakajiem un raidījuma "Gāzi grīdā" vadītājiem!

Raidījuma oriģinālais nosaukums - Top Gear

Raidījums veidots 2009.gadā Lielbritānijā

Vadītāji: Džeremijs Klārksons (Jeremy Clarkson), Džeimss Mejs (James May) un Ričards Hamonds (Richard Hammond)

Nenokavē "Gāzi grīdā" 14.sezonu no 21.decembra otrdienās 21:00 TV6!

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu