Vairāki ārvalstu producenti izveidojuši Justa «Heartbeat» remiksus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Justa Eirovīzijas dziesmas «Heartbeat» remiksus veidojuši Latvijas, ASV un Lielbritānijas producenti, aģentūru BNS informēja «Mikrofona ieraksti» pārstāvis Guntars Račs.

Aminata, kas ir dziesmas autore, uzsvērusi, ka, veidot remiksus bija stratēģisks lēmums, lai popularizētu dziesmu dažādās auditorijās krietnu laiku pirms konkursa. «Pagājušajā gadā «Love Injected» remiksi visā pasaulē klajā nāca pāris dienas pirms fināla, šogad centāmies izdarīt visu, lai tie jau laicīgi strādātu kā papildus veicināšanas atbalsts Justa un dziesmas startam konkursā,» viņa norāda.

Veicināt dziesmas popularitāti deju mūzikas klubos un radiostacijās uzņēmusies kompānija «Mikrofona ieraksti» sadarbībā ar Aminatas pārstāvošo kompāniju «Aminata Music» un dziesmas oriģinālās versijas producentu Kasparu Ansonu.

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss norisināsies Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā. Pusfināli notiks 10. un 12. maijā, bet lielais fināls – 14. maijā. Justs Eirovīzijas dziesmu konkursa 2.pusfinālā uzstāsies ar pirmo kārtas numuru.

šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu