Dziedātāja Demija Lovato ar fotogrāfiju palīdzību parāda, ka nav perfekta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: snapchat

Dziedātāja Demija Lovato apzinās, ka nav perfekta auguma īpašniece, bet tas netraucē viņai mīlēt sevi un lepoties ar savu augumu. Māksliniece portālā «Snapchat» ievietojusi fotogrāfijas, kurās parāda, ka viņas augums nav nemaz tik perfekts kā visi uzskata.

Vienā no fotogrāfijām Demija pozē peldkostīmā un ir saķērusi vēderu, parādot, ka nelepojas ar plakanu vēderu vai vēdera muskuļiem, bet ka viņas vēderu klāj maza tauciņu kārta.

Foto: snapchat

Zvaigzne saka, ka apzinās, ka nav perfekta, bet viņa mīl ikvienu savu kilogramu. Ar fotogrāfiju palīdzību zvaigzne vēlas parādīt, ka arī slavenības nav perfektas, ka laime neslēpjas perfektumā.

Pirms gada Demija pirmo reizi piedalījās fotosesijā, kurā pozēja kaila. Pēc bilžu publiskošanas dziedātāja izteicās, ka nekad nav domājusi, ka pienāks mirklis, kad viņa būs gatava pozēt kaila.

Zvaigzne zina: lai šādas fotogrāfijas taptu, sievietei ir jābūt ļoti pašpārliecinātai par sevi, un Lovato tas nācās grūti, viņa ilgus gadus cīnījās ar lieko svaru, nepareizas ēšanas sekām un izrietošajām slimībām.

Tāpat jau četrus gadus dziedātāja nelieto narkotikas un alkoholiskus dzērienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu