Šodienas redaktors:
Krista Garanča

«Modernā Rīga» vakariņas Valtera restorānā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Speciālās šefpavāra Valtera Zirdziņa vakariņas

Ēdienkartē:

  • Mencas krokete, melnā ķiploka – sēņu krēms, marinētas pienenes

  • Skābeņu sabajons

  • Lakšu sviestā gatavoti burkāni, tecināts ķimeņu krējums, skābenes, rudzu maize

  • Latvijā audzēts «Highlander» šķirnes liellopa antrekots, savvaļas zaļumu salāti

  • Rudzu maizes pudiņš, karameļu mērce, kumelīšu saldējums

Ēdienu izmaksas vienai personai: 39 EUR

Datums: 29. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00

Rezervācijas veicamas restorānā.

nordicstar.info

Nepalaid garām!

Uz augšu