Tallinā uzstāsies «Manic Street Preachers»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Britu rokgrupa «Manic Street Preachers» 18. aprīlī Igaunijas galvaspilsetā Tallinā, koncertzālē «Nordea», sniegs savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs.

Koncerts būs daļa no koncertturnejas par godu grupas ievērojamā albuma «Everything Must Go» gadadienai. Koncertā pilnībā tiks atskaņotas 1996. gadā izdotā albuma dziesmas, kā arī skaņdarbi no citiem grupas albumiem, piektdien paziņoja pasākuma organizatori.

1986. gadā Velsas pilsētā Blekvudā izveidotā grupa ir paplašinājusi turneju par godu 20. gadadienai kopš «Everything Must Go» iznākšanas. Albums bija pirmais plašākus komerciālus panākumus guvušais «Manic Street Preachers» ieraksts, kas saņēma trīskāršā platīna statusu Lielbritānijā, tika pārdots vairāk nekā miljons tā eksemplāru, albums saņēma vairākas Britu skaņu ierakstu jomas balvas «Brit». Albumā ir četri skaņdarbi, kas ierindojušies Lielbritānijas singlu topa pirmajā desmitniekā.

Kopumā «Manic Street Preachers» ir izdevusi desmit albumus.

2012. gadā grupa uzstājās «Positivus» festivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu