Rīgas stilīgākie iesildās pirms vasaras, saules un Holi krāsu festivāla

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

15.aprīlī populārais raidījums «Rīgas stila pavēlnieks» devās izbraukuma filmēšanā. Šāda filmēšana, braukšana uz izklaides vietu pie raidījuma skatītājiem notika pirmo reizi šova vēsturē. «Rīgas stila pavēlnieks» tika ieturēts īpašā atmosfērā un ikvienam atgādināja vasaru un Holi krāsu festivālu.

Raidījumā modeļu lomās iejutās atraktīvās un enerģiskās deju studijas «Kaprīze» dejotājas, bet par raidījuma uzvarētāju tituliem sacentās Sigita Brikmane un Elizabete Dzierkale.

Tā kā pasākums norisinājās klubā, deju studijas dejotājas pēc ikkatra modeļu uznāciena izklaidēja viesus ar dejām, mudinot pievienoties dejām un sākt ballīti.

Raidījuma vadītāju lomās iejutās kā vienmēr neatkārtojamā Lelde Lietaviete un šarmantais Mārtiņš Kozlovskis.

Noslēdzoties raidījumam, ballīte nebeidzās, bet tikai uzņēma savus apgriezienus, kā nekā vakars klubā «9. vilnis» tika piedāvāts kā pirmais un vienīgais iekštelpu minifestivāls Latvijā ar krāsām, kuras nelīp, nekrāso un nesmērē, - tāpēc droši varēja ierasties arī vakarkleitā vai smokingā!

Tieši tāpēc vakara viesi ieradās dažādos apģērbos, lai izceltos uz apkārtējo fona ar stilīgumu, eleganci, modes izjūtu un krāsainību.

Par episku vakaru parūpējās DJ Makree un reperis Edvards, DJ Toms Grēviņš un DJ Gustavito.

Neiztika arī bez vakara īpašā viesa, Latvijas repa pamatlicēja Ozola kāpšanas uz skatuves ar saviem hitiem.

Gan raidījuma «Rīgas stila pavēlnieks» laikā, gan vēlāk Holi krāsu festivāla ievada ballītē neiztika bez krāsu konfeti metieniem un izspēlētām Holi krāsu festivāla biļetēm, kuras derīgas uz mūžu.

Viesi tikai uz rīta pusi pameta kluba telpas, bet smaidi krāsainajās sejās bija redzami joprojām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu