MTV VJ Žanete Skarule vadīs šovu "Zvaigžņu lietus 2" (118)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāk atraktīvo un dzīvespriecīgo MTV VJ Žaneti Skaruli būs iespējams vērot ne tikai MTV Latvija ekrānos, bet arī vadot grandiozo muzikālo priekšnesumu šovu "Zvaigžņu lietus 2".

Jau pavisam drīz katru svētdienas vakaru telekanāls LNT saviem skatītājiem piedāvās populāro šovu "Zvaigžņu lietus 2". Šoreiz par šova vadītājiem izvēlēti MTV VJ Žanete Skarule un LNT laika ziņu, kā arī iepriekšējā "Zvaigžņu lietus" šova vadītājs Māris Grigalis.

MTV Latvija direktore Liliāna Ozoliņa: "Tā ir MTV pieredze visā pasaulē – atrast un radīt jaunas zvaigznes. Mūsu VJs Žanete ir tam pierādījums. Prieks, ka mūsu talantus, konkrētajā gadījumā MTV VJu Žaneti, novērtē arī citas televīzijas. Šis ir izņēmums, kad MTV ir devis savu piekrišanu mūsu ētera sejai piedalīties citas televīzijas šovā kā tā vadītājai, jo patiesi uzskatām "Zvaigžņu lietu" par veiksmīgu projektu."

Niks Volmārs, šova "Zvaigžņu lietus" līdzproducents: "Šovs "Zvaigžņu lietus" ir pārsteigumu šovs! Un pirmais pārsteigums LNT skatītājiem, gatavojot "Zvaigžņu lietu 2", kas pavisam drīz jau būs redzams televīzijas ekrānos, ir šova vadītāji Māris Grigalis un Žanete Skarule! Žanete ir pierādījusi sevi, profesionāli strādājot MTV un uzrunājot jauno auditoriju, un, nu arī LNT skatītājiem būs iespēja viņu iepazīt tuvāk! Žanete ir ļoti harismātiska un dzīvespriecīga personība, kas piešķirs šovam atraktivitāti un īpašu burvību!"

Pirmais šovs "Zvaigžņu lietus" sākās šā gada 27.janvārī un ilga 16 nedēļas. Kā liecina mediju tirgus un sociālo pētījumu aģentūras "TNS Latvija" dati, šovs "Zvaigžņu lietus" bija skatītākais šā gada šovs Latvijā! Līdz 2008. gada 31.martam šovu "Zvaigžņu lietus" bija skatījušies 1 339 500 skatītāji (vecumā no 4 līdz 99 gadiem).

Žanete MTV skatītājus priecē jau kopš 2006. gada 4. septembra – MTV Latvija pirmsākumiem. Savas karjeras laikā Žanete ir sevi pierādījusi ne tikai kā MTV Latvija seja, bet arī profesionāli vadot un piedaloties dažādos pasākumos, un tiekoties ar "A klases" pasaules mūzikas zvaigznēm.

Visiem interesentiem un Žanetes faniem ir iespēja iepazīties ar viņas privāto dzīvi un filozofiju MTV mājas lapā Žanete

Komentāri (118)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu