Uzmācīga fane nedod mieru dziedātājai Demijai Lovato

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Reizēm fani uzvedas nepieņemami un neļauj savām iemīļotajām zvaigznēm elpot, par to pārliecinājās dziedātāja Demija Lovato. Zvaigzne un viņas ģimene tika terorizēta, un to visu paveica viena meitene vārdā Sāra. Meitene ir populāra ar to, ka visu laiku nedod mieru kādai no Holivudas zvaigznēm, bet ātri vien maina savu apsēstību uz kādu citu zvaigzni.

Pēc izsekošanām, mēģināšanas piekļūt kādam no ģimenes locekļiem, Lovato neizturēja un Sāras portāla «Instagram» kontā atstāja ziņu, kurā lūdza viņu turēties pa gabalu no viņas un visas viņas ģimenes.

Tāpat Lovato izlēmusi: ja nekas nemainīsies, viņa dosies uz policiju rakstīt iesniegumu, jo baidās par savu jaunāko māsu, kuras uzticības lokam bija piekļuvusi Sāra.

Sāra vēlāk publiskoja ziņu, kuru it kā saņēmusi no vecākās Lovato māsas, kurā teikts, ka viņa ļoti nožēlo notikušo, ka visu, kas bijis, viņa uzzinājusi tikai tagad un viņai sāp sirds par visu notikušo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu