Nikolajs Puzikovs vēlas iedibināt jaunu Ziemassvētku tradīciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs, sākoties decembrim, aktīvi sāk gatavoties Ziemassvētkiem, jaunais vīrietis gan plāno, kādas dāvanas iegādāties, gan vēlas iedibināt jaunu svētku tradīciju.

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs šogad pirmo reizi ir iedziedājis Ziemassvētkiem radītu dziesmu, tā ir populārā mūzikas projekta «Bonney M» dziesmas kaverversija, kura iztulkota latviešu valodā un saucas «Viens noburts vārds».

Foto: Nauris Garkaklis

«Dziesmai ir skaista melodija, dzirdēju un uzreiz vēlējos to pārdziedāt, turklāt dziesma ir sena, daudzi to vairs nezinās, tāpēc ir forši to atkal parādīt cilvēkiem. Šī ir pirmā mana Ziemassvētku solodziesma, par to man liels prieks,» smaida Puzikovs.

Nikolajs neslēpj, ka jau domā, kādas dāvanas kuram dāvināt Ziemassvētkos. Ja dziedātājam ir laiks, viņš labprāt pats taisa dāvanas, ja nav laika, tad visu iegādājas veikalos. Galvenais ir ideja, un nav būtiski, vai dāvana ir pirkta vai taisīta.

«Katru reizi kartiņas dāvanām taisu pats. Tas ir tāds mazs rituāls. Pats zīmēju, vēl kaut ko ar PVA līmi pielīmēju, rezultāts ir foršs, mīļš un cilvēku sejās iededz smaidu. Roku darbu uzreiz novērtē,» tā Puzikovs.

Ziemassvētkus Nikolajs domā sagaidīt kopā ar ģimeni un savu mīļoto sievieti Anniju Annu Pakalnu.

«Šogad plānoju jaunu tradīciju ieviest, vēlos pats doties uz mežu pēc eglītes, parasti to tētis dara, bet domāju, man pašam arī jāsāk pārņemt šis pienākums,» priecājas Puzikovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu