Konkursā "Jaunais vilnis 2008" sola dažādus pārsteigumus (105)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis 2008" ir gaidāmi dažādi pārsteigumi un jaunumi, šodien žurnālistiem sacīja konkursa žūrijas līdzpriekšsēdētājs Igors Krutojs.

Atšķirībā no iepriekšējā gada šogad konkursa rīkotāji ir atteikušies no puišu un meiteņu vakara koncertiem, bet to vietā būs koncerti disko un "latino" stilā.

Krutojs stāstīja, ka konkursa īpašie viesi būs Džo Kokers, Jeļena Obrazcova, Alla Pugačova, Verka Serdjučka, Filips Kirkorovs un Dima Bilans.

Konkursa rīkotāji aicina biļetes uz koncertiem iegādāties oficiālajās tirdzniecības vietās, jo ir novēroti arī biļešu viltojumi.

Konkursa dalībnieki jau nedēļu ir gatavojušies, lai sekmīgi startētu "Jaunajā vilnī", kas Jūrmalā noritēs sešas dienas.

Kā ziņots, no šodienas līdz 28.jūlijam Jūrmalā norisinās gadskārtējais starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2008".

Jau šovakar Dzintaru koncertzālē notiks "Jaunā viļņa" atklāšanas koncerts, kurā uzstāsies Džo Kokers un Alla Pugačova, Raimonds Pauls, Jeļena Obrazcova, Sofija Rotaru, Laima Vaikule, Larisa Doļina, Verka Serdjučka, Filips Kirkorovs, "Serebro", Timati un Sergejs Lazarevs.

Tāpat šovakar uzstāsies Maksims Galkins, Valērijs Leontjevs, Soso Pavliašvili, Sofiko, Intars Busulis, Viktorija Daineko, "Band Eros", Ani Lorak, Maikls Mironenko, "A Studio" un "Otpetije Mošenņiki".

Šā vakara vadītāji būs Lera, Sergejs Lazarevs, Ksenija Sobčaka un Timurs Radrigess.

Šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" piedalīsies kopumā 17 dalībnieki, kas pārstāvēs Armēniju, Baltkrieviju, Vāciju, Gruziju, Izraēlu, Itāliju, Kazahstānu, Kanādu, Kirgizstānu, Maķedoniju, Ukrainu, Somiju un Latviju.

Starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2008" žūrijā būs Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Maks Fadejevs, Igors Nikolajevs, Konstantīns Meladze, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze, Valērija, Nikolajs Baskovs, Laima Vaikule un Fjodors Bondarčuks.

Komentāri (105)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu