Jūrmalā sāksies "Jaunais vilnis 2008" (60)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas līdz 28.jūlijam Jūrmalā norisināsies gadskārtējais starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2008".

Šovakar Dzintaru koncertzālē notiks "Jaunā viļņa" atklāšanas koncerts, kurā uzstāsies Džo Kokers un Alla Pugačova, Raimonds Pauls, Jeļena Obrazcova, Sofija Rotaru, Laima Vaikule, Larisa Doļina, Verka Serdjučka, Filips Kirkorovs, "Serebro", Timati un Sergejs Lazarevs.

Tāpat šovakar uzstāsies Maksims Galkins, Valērijs Leontjevs, Soso Pavliašvili, Sofiko, Intars Busulis, Viktorija Daineko, "Band Eros", Ani Lorak, Maikls Mironenko, "A Studio" un "Otpetije Mošenņiki".

Šā vakara vadītāji būs Lera, Sergejs Lazarevs, Ksenija Sobčaka un Timurs Rodrigess.

Šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" piedalīsies kopumā 17 dalībnieki, kas pārstāvēs Armēniju, Baltkrieviju, Vāciju, Gruziju, Izraēlu, Itāliju, Kazahstānu, Kanādu, Kirgizstānu, Maķedoniju, Ukrainu, Somiju un Latviju.

Šogad "Jaunā viļņa" viesu vidū būs labākie Krievijas estrādes mākslinieki. Skatītāji Dzintaru koncertzālē varēs aplaudēt arī Robina Giba, Džo Kokera, Ala Džerro, Monseratas Kabaljē un Jeļenas Obrazcovas, kā arī citu mākslinieku priekšnesumiem.

Armēniju šogad konkursā pārstāvēs mūziķis "Mger", savukārt Baltkrieviju pārstāvēs Ivans Vabišķevičs, kurš darbojas arī projektā "Comedy Minsk Style", kuru viņš uzskata par vissmieklīgāko, jautrāko un vienlaicīgi neveiklāko dzīves atgadījumu.

Vāciju konkursā pārstāvēs "Simon Novsky", kurš bērnībā esot sapņojis kļūt par prezidentu. Viņš dievina dažādu stilu mūziku, kā arī senas franču un krievu filmas. Gruziju pārstāvēs duets "Giorgia", kurā dzied Mariama un Rati.

Izraēlu konkursā pārstāvēs 24 gadus vecais dalībnieks Vladi, Itāliju pārstāvēs Alesandro Ristori, kurš ir diplomēts grāmatvedis, savukārt Kazahstānu šajā konkursā pārstāvēs kolorītais trio "China Town" jeb dziedātājas Altinaja, Dinara un Anastasija.

Kanādu šogad konkursā "Jaunais vilnis" pārstāvēs dziedātāja Jacynthe, kura savu pirmo dziesmu sarakstīja jau piecu gadu vecumā. Dziedātājas karjeru viņa sāka skolas korī, bet pēc tam kļuva par gospeļu kora solisti.

No Kirgizstānas šogad piedalīsies dziedātājs Omārs, kurš norāda, ka viņa īpašais talants ir prasme atdarināt dažus populārus māksliniekus, savukārt Maķedoniju konkursā pārstāvēs duets "Nokaut", kurā dzied Vladimirs Krestevskis un Nikola Perevskis.

No Ukrainas konkursā šogad piedalīsies divi pārstāvji - grupa "Klipsi" un dziedātāja Mika Ņūtone, savukārt Somiju konkursā pārstāvēs dziedātāja Sofia Zida, kura līdz šim jau piedalījusies dažādos muzikālos konkursos, mūziklā "Lak dļa volos", kā arī starptautiskajā konkursā "Eirovīzija 2003", kurā dziedāja bekvokālu.

Krieviju šogad jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" pārstāvēs trīs dalībnieki - dziedātāja Irisa, Jeļena Maksimova un Ņuša Šuročkina, savukārt Latviju šogad konkursā pārstāvēs Dons.

Starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2008" žūrijā būs Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Maks Fadejevs, Igors Nikolajevs, Konstantīns Meladze, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze, Valērija, Nikolajs Baskovs, Laima Vaikule un Fjodors Bondarčuks.

Komentāri (60)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu