Video: Samantas un Tada fināla dziedājums šovā «Zvaigžņu dueti» pieceļ kājās visu zāli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

10.aprīlī noslēdzās Lietuvā populārais šovs «Zvaigžņu dueti», kurā piedalījās arī pašmāju dziedātāja Samanta Tīna. Sīvā konkurencē Samanta Tīna un viņas dueta partneris Tads Rimgaila ieņēma otro vietu.

«Finālā dziedājām Baltijas ceļa himnu, kas vieno mūs visus - Lietuvu, Latviju un Igauniju, un arī šovs pierādījis to, ka mēs esam vienoti, kopā ir bijuši sāpīgi un tai pašā laikā skaistākie mirkļi mums vēsturē,» nosaka Samanta.

Pāra spēcīgais dziedājums un emocionālā bāze piecēla kājās visu šova auditoriju un pat žūrijas locekļus.

Skatītāju acīs parādījās asaras, daudzi sadevās rokās un parādīja, ka par spīti visam Baltijas valstis bija un ir vienots spēks.

Šova dēļ pēdējos trīs mēnešus dziedātāja vairāk uzturas Lietuvā nekā Latvijā un no kaimiņvalsts iedzīvotājiem sajutusi lielu atbalstu, kas palīdzēja nejusties vientuļi zemē, kura nav dzimtene.

Samanta Tīna ir pirmā dziedātāja, kurai kādā no Lietuvas televīzijas šoviem ir izdevies izcīnīt godpilno otro vietu. 2015.gadā Samanta Tīna iekļuva šova «Lietuvas balss» finālā, nu seko otrā vieta šovā «Zvaigžņu dueti».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu