TV5 jaunumi rudenī (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanāls TV5 saviem skatītājiem rudens sezonā piedāvās dažādus jau iemīļotus, kā arī jaunus raidījumus, liekot galveno akcentu uz informatīvajiem raidījumiem - ziņu programmu, kā arī sarunu šovus, sporta pārraides un seriālus.

Iespējams, ka rudens sezonas vidū TV5 saviem skatītājiem sagādās pārsteigumu un piedāvās jaunu realitātes šovu!

Liekot galveno akcentu uz informatīvajiem raidījumiem, TV5 ir paplašinājis ziņu programmas bloku krievu valodā.

Sākot ar 3.septembri, plkst. 23.00 TV5 ēterā iznāks papildu ziņu programma "Nakts ziņas", apkopojot dienas notikumu informāciju Latvijā un pasaulē, un no oktobra dienas ziņu izlaidums "Dienas ziņas".

Kā jauni projekti TV5 kanālā būs dažādi šovi un ar sensācijām bagāti raidījumi:

Ekspedīcija "1000 jūdzes aiz polārā loka". Būs jauns 10 dokumentālu filmu cikls ar aizraujošiem un grūti pārvaramiem ceļu piedzīvojumiem, kuros piedalās dziedātājs Normunds Rutulis, Radio SWH dīdžejs Egons Reiters, komiķis Jānis Skutelis un aktieris Gundars Silakaktiņš. Divu nedēļu laikā tās dalībnieki speciāli aprīkotās Toyota Landcruiser apvidus automašīnās veica vairāk nekā 5000 kilometru garu maršrutu smagos bezceļa apstākļos. Ekspedīcijas mērķis bija iepazīties ar tālo ziemeļu dabu un leģendām apvītajām senās sāmu tautas kulta vietām, kā arī nokļūt vienā no tālākajiem Eiropas ziemeļu punktiem. Vai ekspedīcijas "1000 jūdzes aiz polārā loka" dalībniekiem izdevās pierādīt savu spēku un izturību īpaši ekstremālajos ceļojuma apstākļos - skatieties no 23.septembra katru svētdienas vakaru plkst. 23.00.

Krievijas sensācijas

Tas ir raidījums, kas satur detektīva žanra tēmas, kas tiek atklātas caur izmeklēšanu un unikāliem lieciniekiem, ar ekskluzīvu informāciju, kas agrāk netika izpausta un glabāta noslēpumā. Tā kā šis raidījums satur detektīva žanra tēmas, tad tas nozīmē, ka katrā raidījumā redzēsiet milzum daudz sensāciju, milzum daudz nezināmu faktu un atmaskošanu. Noslēpumi, tas ir interesanti, taču vērot to atklājumus ir vēl interesantāk. Skatieties šo raidījumu TV5 ekrānos no 3.septembra katru dienu plkst. 22.00.

Programma "Maksimums"

Tas ir informatīvi analītisks raidījums, kur jau no paša raidījuma vadītāja Gļeba Pjanih ir milzums daudz ironijas un cietsirdības. Tie ir izmeklēšanas gaitas notikumi ar dažādu situāciju atmaskošanu. Kopā ar raidījuma vadītāju darbojas četri reportieri, kuri katrs savā darbības jomā sagatavo reportāžas par krimināllietām, nežēlīgiem un skandaloziem notikumiem, politiskām intrigām, kā arī reportāžas par šovbiznesā iesaistīto personu drāmām. Šo informatīvi analītisko raidījumu skatieties TV5 ekrānos no 17.septembra katru dienu plkst. 22.00.

"Сук@любовь"

"Сук@любовь" – tas ir pārdrošs projekts, kas būvēts uz saviļņotām emocijām, skandāliem un atklātību. Situācijas, kurās nonāks raidījuma varoņi, ir ekstremālas, bet mīlestība ir viņu rīcības pamatā - cēla un noziedzīga. Raidījuma autori ir vēlējušies parādīt, kāda ir patiesā dzīve un mīlestība, bez jebkādiem izpušķojumiem, jo viss taču neaprobežojas tikai ar grūtām nopūtām un maigiem apskāvieniem....

Mīlestība – tā ir cīņa par partneri bez noteikumiem, šantāža ar bērniem, krāpšana un greizsirdība, pašuzupurēšanās un cietsirdīgas izdarības. Raidījumu ieteicams skatīties tikai pieaugušajiem. Raidījuma vadītājs ir ekstravaganta persona, kas spējīga izprovocēt uz dažādām situācijām, un tās pavisam vairs nav „bērnu spēlītes”. Šo provokatīvo sarunu šovu skatieties TV5 kanālā no 7.septembra piektdienās plkst. 23:30 un svētdienās 23:00.

Logi

Tas ir Krievijas populārākais sarunu šovs, kurš komentārus neprasa. Taču tiem, kas to vēl nav iepazinuši, noteikti tas ir jāredz! Šova viesi ir visparastākie cilvēki, kuri vienkārši vēlas izrunāties, taču parasti šī izrunāšanās izvēršas par iespaidīgiem priekšnesumiem, kura laikā studijas viesi atbrīvojas no visiem iespējamiem un neiespējamiem kompleksiem. TV5 kanālā vēl nerādītas sarunu šova sērijas Latvijā skatieties no 3.septembra katru darbdienas vakaru plkst. 21:00.

Baumas

TV5 kanālā arī rudens sezonā savu sarunu šovu „Baumas” turpina asprāši Jakovs Kuļnjevs un Oļesja Šelecka, katru darbdienas vakaru plkst. 22:30. Izklaidējošo raidījumu varētu nodēvēt par bulvārpreses katalizatoru, kurā raidījuma vadītāji apspriež aktuālākās dzeltenās ziņas par Latvijas un Krievijas slavenībām kopā ar studijā esošajiem viesiem - sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem (piemēram, Tatjanu Karginu, Andri Bērziņu, Māri Gulbi, Dāvidu, Arni Līcīti, Solvitu Āboltiņu un citiem). Atkailinot sabiedrības krējuma pikantākās un skandalozākās dzīves peripetijas, raidījuma varoņi ļaujas dinamiskai humoristiskai diskusijai par dažādām dzīves situācijām. Raidījuma sauklis paliek nemainīgs: Mēs neesam paparaci, taču zinām visu! Esam zaļā gaisma, ne dzeltena!

Pasaules čempionāts autorallijā - WRC

Jaunajā sezonā auto faniem TV5 ekrānos būs iespēja sekot līdzi atlikušajiem sešiem Pasaules čempionāta autorallijā (WRC) posmiem, no kuriem tuvākais notiks jau augusta beigās Jaunzēlandē (no 31.augusta līdz 2.septembrim).

Jaunzēlandē turpināsies cīņa par uzvaru čempionātā starp Markusu Gronholmu un Sebastinu Loebu. Kurš šoreiz būs ātrāks - pašreizējais WRC kopvērtējuma līderis un 2006.g. Jaunzēlandes uzvarētājs Gronholms vai 2005.g. Jaunzēlandes uzvarētājs un tagadējais pasaules čempions Loebs? Jaunzēlandes posms būs īstas uzmanības vērts. Rallija apkārtnes Vaikato reģiona daba ir skaista, un rallija gaita uz grants seguma ceļiem būs ātra. Izaicinošais rallija segums liks startējošām komandām apvienot visus savus spēkus un sniegt jaunus triumfējošus rezultātus.

Paralēli WRC rallijam turpinās arī konkurss ar galvenās balvas – 2008.g. Subaru Impreza WRX STI izlozi, kurā var piedalīties jebkurš no skatītājiem. Līdz izlozes beigām ir atlikuši tikai seši rallija posmi, un kāds no dalībniekiem decembrī saņems šo lielisko auto.

Krievijas seriāli Netiks aizmirsts arī par iecienītajiem un populārajiem Krievijas seriāliem! No 4.septembra saviem skatītājiem piedāvāsim sekot līdzi notikumu gaitai seriālā „Kriminālā Pēterburga”. Šis seriāls ir uzņemts, pamatojoties uz žurnālista un rakstnieka Andreja Konstantinova populāro romānu darbiem. „Viss tik ļoti ir sarežģījies šajā pasaulē, ka vairs nevar saprast, kur ir bizness, kur kriminālatbildība, kur tu, ar ko tu un kam tu kalpo – labajam vai ļaunajam.”

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu