Liene Šomase organizē pirmo bērnu vokālo konkursu, kas norisināsies internetā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja Liene Šomase organizē īpašu bērnu vokālo konkursu, kas norisināsies internetā, un dalība konkursā ir bez maksas. Viss, kas jāizdara, - ir jānofilmē video un jālejuplādē portālā «draugiem.lv» sadaļā «Bērni dzied».

Foto: Publiciātes foto

Ikviens bērns vecumā līdz 12 gadiem var piedalīties, iesniedzot savu video priekšnesumu kādā no kategorijām - Raimonda Paula dziesma, Latviešu tautas dziesma, Hip-hop dziesma, Bērnu dziesma vai Oriģināldarbs (pašsacerēta dziesma). Video var pievienot gan pats izpildītājs, gan arī pieaugušais ar izpildītāja atļauju.

Iespēja pieteikties:

«Bērnu iedvesmošana, motivēšana, iedrošināšana un dziedātprasmju apgūšana ir mana ikdiena jau astoņus gadus. Latvijā vienmēr ir bijuši un būs talantīgi bērnu. Šī ir iespēja ikvienam Latvijas bērnam, sadarbojoties ar savu ğimeni, klasesbiedriem, radiem vai draugiem, piedalīties un parādīt plašākai auditorijai savu talantu. Paldies visiem maniem draugiem, kuri atbalsta šo konkursu ar skaistām un grandiozām balvām, kuras mēs atklāsim pakāpeniski. Tikai kopā mēs varam bērnus iedrošināt un iedvesmot vēl vairāk nebaidīties un noticēt savam talantam, un uzdrošināties prezentēt savu muzikālo priekšnesumu plašākai auditorijai,» par konkursu saka Liene Šomase.

«Daudzi no mums ar prieku vēro, kā internetā ceļo video ar ārzemju bērnu iedziedātām dziesmām, kuras viņu ģimenes locekļi uzfilmējuši ar telefonu, un esmu pārliecināts, ka Latvijas datoros un telefonos ir ne mazāk izcilas pērles. Tās ir jāparāda, un, kas zina, varbūt tieši šeit savu pirmo soli tuvāk lielajai skatuvei spers nākamais Latvijas estrādes spīdeklis,» konkursa norisi internetā komentē portāla runasvīrs Jānis Palkavnieks.

Dziesmu var iesniegt no 4.aprīļa līdz 4.maijam. Žūrija vērtēs dalībnieku radošumu, oriģinalitāti, priekšnesuma pasniegšanas veidu, tērpu un kustības.

Bērnus vērtēs žūrijas priekšsēdētāja - dziedātāja Liene Šomase, Andžeja Grauda mūzikas skolas dibinātāja Sigita Grauda, brīnumdari Dace un Dante Pecolli, Latvijas hip-hop aizsācējs Ozols, TV raidījuma «Dzintara dziesmas» vadītāja Velga Vītola, dziedātājs Andris Ērglis, «Spieta» krustmāte Inga Utena-Logina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu