«King Charles» koncertu iesildīs viņa māsa «Wednesday»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«King Charles» koncertu «Palladium Rīga» 5. decembrī iesildīs mūziķa māsa «Wednesday», informēja koncerta organizatoru pārstāve Linda Igolniece. Koncertā līdzās dziedātāja hitiem tiks izpildītas arī jaunas kompozīcijas no drīzumā gaidāmā otrā studijas albuma.

Jaunā britu mūziķe «King Charles» māsa Klaudija Kosta šogad izdevusi savu debijas EP ar pseidonīmu «Wednesday». Māksliniece sāka komponēt un izpildīt savas dziesmas jau universitātē, uzstājoties brīvā mikrofona vakaros Londonā un Oksfordā. Rodot iedvesmu no tādām mūziķēm kā Lana del Reja, «Lissie», «Haim», «Lykke Li», «Wednesday» radītā mūzika ir reizē spēcīga un saviļņojoša, atspoguļojot mūziķes dabisko rotaļīgumu un romantisko dabu, pastāstīja Igolniece. Patlaban mūziķe uzturas Parīzē un ar grupu drīzumā dosies savā pirmajā Eiropas koncertturnejā.

«King Charles», īstajā vārdā Čārlzs Kosta šovasar «Positivus» festivālā uz «Nordea» skatuves sniedza visapmeklētāko koncertu festivāla trīs dienu laikā. Dziesminieka priekšnesums bija arī viens no skatītākajiem koncertiem festivāla «pop up» televīzijas kanālā Eiropā - «Positivus TV».

Biļetes uz koncertu «Palladium Rīga» nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs un «www.bilesuserviss.lv».

«Palladium» durvis koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas jau no plkst.19. Koncerta iesildītāja «Wednesday» savu priekšnesumu sniegs plkst.20, savukārt «King Charles» uzstāsies plkst.21.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu