Jauna grāmatu izdevniecība piesaka sevi "Troņu spēlēm"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijā ir tapusi jauna izdevniecība – "The White Book". Tā reģistrēta šā gada vasarā un par mērķi izvirzījusi mūsdienīgas un aktuālas tulkotās daiļliteratūras pieaugušajiem un jauniešiem izdošanu, informē jaunās izdevniecības valdes priekšsēdētāja Santa Svaža.

"Mēs, izdevniecības veidotāji, esam ļoti priecīgi un lepni, ka pirmais izdotais darbs būs amerikāņu scenārista un rakstnieka Džordža Mārtina (George R. R. Martin) romāns "Troņu spēle" (Game of Thrones) – pirmā sāgas "Dziesma par ledu un uguni" (A Song of Ice and Fire) grāmata," preses paziņojumā raksta izdevēji.

Foto: publicitātes

Džordžs Reimonds Ričards Mārtins ir amerikāņu scenārists un rakstnieks, un “Dziesma par ledu un uguni” ir viņa slavenākais darbs. Gan lasītāji, gan kritiķi Džordžu Mārtinu viennozīmīgi atzīst par vienu no dižākajiem mūsu laikmeta rakstniekiem, īpaši uzsverot viņa krāšņo, teju reibinošo un vienlaikus klasiski valdzinošo rakstības stilu.

"(..) Šī grāmata pirmatnēji vienkārši, arhetipiski runā par cilvēcei būtiskākajām lietām: Drosmi, Godu, Ģimeni, Bailēm, Varaskāri, Atriebi, Iekāri..." grāmatu komentē aktrise Sandra Zvīgule.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu