Elita Patmalniece prezentē krāsainas, dzīvespriecīgas vasaras kleitiņas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

7.aprīlī veikalā «Zaza couture» visas dienas garumā bija iespēja satikt modes mākslinieci Elitu Patmalnieci un iegādāties kādu no viņas darinātajām vasaras kleitām vai kostīmiem. Vērojot jaunās zīmola «Elita» kleitas, beidzot patiesi ir skaidrs, ka iestājies pavasaris, tūlīt sekos vasara, visapkārt būs zaļa zāle un saules siltums.

Elita Patmalniece sava zīmola «Elita» vasaras apģērbu kolekcijas prezentāciju veidoja nepiespiestā gaisotnē, iztiekot bez īpašām prezentācijām, uzrunām, tērpus uzreiz piedāvājot veikala apmeklētājiem, tādā veidā vērojot reālu klientu reakciju, ne klausoties īpaši aicināto viesu glaimos.

Pirmajā dienā, kad tērpi nonāca pārdošanā, veikalā uzturējās arī pati Elita, kura apmeklētājiem palīdzēja izvēlēties piemērotākos tērpus.

Daudzas jo daudzas sievietes jau dienas vidū steidzās uz veikalu, lai tiktu pie kādas no īpašajām dizaina kleitām, kā nekā kleitas ir tik eksemplāros, cik redzamas veikalā.

Lai izceltu kleitas, pie vairākiem stendiem atradās tāda paša auduma siena kā kleitas vai kostīmi, kuri stāvēja blakus uz pakaramajiem, tas mudināja apmeklētājus uzvilkt Elitas darinājumus un tieši pie konkrētās auduma sienas nofotografēties.

Elitas Patmalnieces darinātie spilgtie, dzīvespriecīgie vasaras tērpi, kuri ikvienai dāmai piešķirs sievišķības un pozitīvisma auru, svārstās cenu kategorijās no 65 līdz 200 eiro.

Elita viesus cienāja ar virtuļiem, kurus tai īpašajā dienā sagādāja Baiba Sipeniece-Gavare, šampanieti un augļiem.

Viesu vidū bija arī Elitas draudzene un kliente Olga Rajecka, kā arī uzņēmēja Kristīne Lindenblate, kuras labprāt uzlaikoja pāris no zīmola «Elita» darinājumiem.

Elitas vasaras kleitu atklāšanas svētki izdevās godam, sievietes izbaudīja kleitu spilgtumu, krāsainību, daudzas dāmas devās mājās ar jauniem kostīmiem vai kleitām, bet galvenais - ikviena dāma izjuta papildu pozitīvisma un sievišķības devu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu