«Creed» solistam Skotam Stapam ir psihiskas problēmas, ne tikai naudas trūkums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu rokgrupas «Creed» solists Skots Staps sociālajos tīklos atzinis, ka esot izputējis, kā arī kādu laiku mitinājies automašīnā un nav ticis pie ēdiena. Nu vīrietis mitinoties viesnīcā un gaida, kad saņems naudu par pārdotajām automašīnām.

Staps paziņo, ka viņam ir nozagta visa gadu laikā sapelnītā nauda, kā arī viņam neesot izmaksāta autoratlīdzība par «Creed» dziesmu atskaņošanu.

Creed» bija viena no 90. gadu veiksmīgākajām rokgrupām. Līdz šim pārdoti vairāk nekā 40 miljoni grupas albumu eksemplāru. Grupa pēdējo reizi koncerttūrē devās 2012.gadā.

2001. gadā rokgrupa ieguva «Grammy» balvu par labāko rokmūzikas dziesmu «With Arms Wide Open».

Kā izrādās, grupas solists pāris dienas pirms sava paziņojuma par izputēšanu un dzīvošanu uz ielas ir atrasts uz lielceļa ar bailēm, ka ticis saindēts. Policija vīrieti nogādāja psihiatriskajā klīnikā uz septiņdesmit divu stundu pārbaudēm.

Arī mākslinieka sieva, kura drīzumā pabeigs šķiršanās procesu, ziņo, ka dziedātājs vairakkārt mēģinājis sevi nogalināt, tāpat viņš redz vīzijas par degošiem cilvēkiem un dzird balsis.

Staps arī piezvanījis uz sava bērna skolu, lai paziņotu, ka skola ir pakļauta uzbrukumam, kas direktoram radīja vēlmi evakuēt skolu.

Kas augstu kāpj, tas zemu krīt, vai tiešām reiz populārais mūziķis atrodas savā personības un talanta norietā?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu