Agnese Rakovska dzīvo kopā ar savu nepilngadīgo asistentu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Divdesmit deviņus gadus veco grupas «Triānas parks» solisti Agnesi Rakovsku uz pasākumiem jau labu laiku pavada ekscentriska izskata jaunietis. Kā informē izdevums «Privātā Dzīve», jaunieti sauc Rojs Rodžers un viņš ir mākslinieces asistents.

Septiņpadsmit gadus vecais Rojs sevi dēvē par Agneses Rakovskas asistentu un, lai vienmēr spētu atrasties savas zvaigznes tuvumā, puisis pat kopā ar dziedātāju īrē vienu dzīvokli.

Asistents preses izdevumam atklājis, ka sākumā palīdzējis Agnesei sagatavoties dažādiem pasākumiem, palīdzot izvēlēties piemērotākos tērpus, nu viņu attiecības iegājušas jaunā pakāpē un viņi dzīvo vienā dzīvoklī, tādā veidā palīgs ikvienā dienas stundā spēj būt līdzās un palīdzēt zvaigznei.

Puisis sajūsminās, ka, iespējams, Latvijā ir vienīgais zvaigžņu asistents, kurš sasniedzis šādu ārzemju zvaigžņu un viņu asistentu līmeni, jo ārzemēs nav nekas neparasts, ja zvaigzne dzīvo vienā mājvietā ar asistentiem.

Septiņpadsmit gadus vecais puisis mācās tālmācības vidusskolā un nedomā par nākotni, jo viņa dzīve ir spontāna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu