Samanta Tīna: «Lietuvieši atbalsta un ir par savējiem, mums patīk «grauzt» vienam otru»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

10.aprīlī norisināsies Lietuvas televīzijas šova «Zvaigžņu dueti» fināls, šovā piedalās arī pašmāju dziedātāja Samanta Tīna, dziedātāja par spīti savai, sava partnera un pārējo dalībnieku neticībai tomēr iekļuvusi šova finālā un sacentīsies par pirmo vietu.

Samanta Tīna paziņo, ka gan viņa, gan dueta partneris, sporta deju dejotājs, divkārtējs Latīņamerikas deju pasaules čempions Tads Rimgaila, ir neizsakāmi priecīgi un pateicīgi par nonākšanu finālā, kam ne paši, ne citi šova dalībnieki neticēja.

«Finālā dziedāsim Baltijas ceļa himnu, kas vieno mūs visus - Lietuvu, Latviju un Igauniju, un arī šovs pierādījis to, ka mēs esam vienoti, kopā ir bijuši sāpīgi un tai pašā laikā skaistākie mirkļi mums vēsturē,» nosaka Samanta.

Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja atklāj, ka sākumā ar dueta partneri bijis grūti sastrādāties, jo viņa un Tads ir ļoti līdzīgi raksturā, vienlīdz impulsīvi, tas radīja problēmas dziesmu izvēlē visu trīs mēnešu garumā. Lai vai kā ir gājis, Samanta sev nespēj iedomāties labāku partneri par Tadu.

Ar Samantas palīdzību Tadam katrā raidījumā ir jādzied, bet arī Samanta Tīna ir iemācījusies šo to no Latīņamerikas dejām, jau otrajā šova raidījumā duets ne tikai dziedāja, bet arī dejoja pasadobli.

«3 mēnešus vairāk uzturos Lietuvā nekā Latvijā, nedēļā tikai pāris dienas esmu Rīgā, laika nekam citam neatliek kā mēģinājumiem, kam seko filmēšanas, intervijas, šad tad, kad ir brīvāks, eju uz sporta zāli, vai tagad, kad jau siltāks, skrienu, gar katedrāli vai Ģedimina pili. Lietuvā brīžiem nejūtos, ka neesmu mājās, sākumā bija grūti, tagad jau arī citi dalībnieki mani čubina un visi cenšas kompānijā sarunāties tā, lai arī es saprotu, man ir paveicies ar partneri, viņš neļauj justies vienai un savādākai!» savas gaitas Lietuvā raksturo Samanta.

Šova laikā māksliniece ir ieguvusi daudz draugu, un, par pārsteigumu, lielās zvaigznes neslimo ar zvaigžņu slimību, bet ir patiesi jauki, atvērti un vienkārši cilvēki.

Samanta pat īsti nezina, kā viņai izdevās Lietuvā kļūt par «savējo», dziedātāja ne mirkli par to neiespringa un bija vienkārši viņa pati. Māksliniece nenoliedz, ka lietuviešiem ir ļoti izteikta vēlme atbalstīt savējos, tieši tāpēc visi ir pārsteigti, ka Samantu cilvēki ir pieņēmuši un uzskata par iederīgu.

Foto: Publicitātes foto

«Man visu laiku jautā, kad beidzot pavisam pārvākšos uz Lietuvu. Tāda mērķa man nav, dzīvojot Latvijā, es jebkurā mirklī varu iekāpt automašīnā un trīs stundu laikā jau atrasties Lietuvā,» smejas Samanta.

Samanta atklāj, ka šovā nepiedalās balvas dēļ un pat nezina, kas īsti ir balvā šova «Zvaigžņu dueti» uzvarētājiem. Dziedātājai ir labi tāpat, viņa tver mirkļus, bauda emocijas un adrenalīnu.

Foto: Publiciātes foto

«Atšķirība starp Latvijas un Lietuvas mūzikas dzīvi ir tā, ka lietuvieši vairāk atbalsta un ir par savējiem, neviens neietekmējas no dzeltenajā presē izlasītā! Kāds var televīzijas tiešraidē pateikt visu, ko domā, likt sliktas atzīmes, un cilvēki to mīlēs un aizstāvēs vēl vairāk, mums vairāk patīk grauzt vienam otru! Tas mans subjektīvais viedoklis,» tā Samanta.

Tuvākajos nākotnes plānos Samanta domā piedalīties «Baltic song festival», kurš norisinās Zviedrijā, tāpat sekos koncerti Latvijā un Lietuvā, Baltkrievijas apmeklējums un jauna albuma ierakstīšana.

Foto: Publiciātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu