Grupas «Flame&The Rolltones» solists Atis Zviedris nosvin silto laiku, dodoties makšķerēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Grupas «Flame&The Rolltones» līderis Atis Zviedris priecājas, ka iestājies silts laiks, jo tas nozīmē - viņš var nodoties vienai no savām iemīļotākajām nodarbēm – makšķerēšanai.

Kādreiz Atis makšķerēt devās ļoti bieži, tomēr pēdējos gados sanāk pievērsties hobijam retāk. Lai vai kā, mākslinieks priecājas, ka iestājies silts laiks, jo tieši šādā laikā vispatīkamāk ir makšķerēt.

Foto: Facebook

«Ja dodos kur tālāk uz «copi», tad makšķerēšanai veltu visu dienu, ja tepat Pierīgā, tad nodarbes ilgums atkarīgs no zivju aktivitātes,» smejas Atis.

Foto: Facebook

Ar ļoti smagu lomu dziedātājs nevar vēl pagaidām lepoties, jo ķeras daudz un mazāka izmēra zivis, kā lielāko savu lomu Atis nosauc četrus kilogramus smagu līdaku.

«Pārsvarā makšķerēt sanāk braukt vīriešu kompānijā, bet ir jauki aizbraukt pacopēt arī ar manu meiteni Aneti. Varam kopīgi pavadīt dienu pie upes, svaigā gaisā,» atklāj Atis.

Foto: Facebook

Ar makšķerēšanu un zivju gatavošanu pārim ir tā – pats noķēri, pats ķidā un pats gatavo. Atis pret šādu darbu sadalījumu neiebilst.

«Man patīk nodarboties ar daudzām lietām, un «cope» ir starp tām. Makšķerēšana ir atpūta, sports, azarts, instinktu un pacietības pārbaude, plus kulinārā vērtība,» nosaka Atis.

Foto: Facebook

Runājot par grupu «Flame&The Rolltones» šobrīd tiek strādāts pie jaunām dziesmām un noris gatavošanās vasaras koncertiem. Tāpat Atis cer līdz vasaras atnākšanai paspēt nodot klausītāju ausīm jaunu singlu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu