Laikmetīgās dejas vakars "Artelī"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot ar 8. oktobri "Artelis - gandrīz teātris" ceturtdienās aicina uz laikmetīgās dejas vakariem.

Katru otro ceturdienu jums būs iespēja redzēt dažādas laikmetīgās dejas formas - izrādes, performances, improvizācijas gan pašmāju, gan ārvalstu horeogrāfu, dejotāju izpildījumā. 8. oktobra vakara programmā - Gunta Spridzāna veidotās horeogrāfijas, LKA horeogrāfijas nodaļas 3. kursa studentes Lienes Gravas veidotā kompozīcija un Elīnas Breices (Dejas Anatomija) dejas improvizācija. Vakara mūzikas meistars - Uģis Vītiņš.

Detalizēta 8.oktobra programma

*„Rozā binoklis“ Duets ir atvase no projekta "Trīs vērpējas”. Izrāde par vienkāršām lietām: aklumu nejaušu un apzinātu, mazu un lielu šķiršanos un jautājumu: “Vai maskas kust vispār?” Horeogrāfija: Guntis Spridzāns Deja: Vita Bekmane, Ģirts Bisenieks Mūzika: Piano Sleep Music , One Hour Music Mūzikas izpildījums: Uģis Vītiņš Kostīmi: Vita Radziņa

*„Kurviņš“ "Reizēm tā gribas sēdēt, bet vienmēr kādam gribēsies sēdēt vairāk par tevi!" Horeogrāfija: Liene Grava Deja: Andrejs Filipovs, Kārlis Božs Mūzika: Johann Strauss "Voices of Spring"

*„No prognozes līdz diagnozei“ Horeogrāfa un dejotāju kopdarbs par tēmām: sieviešu sarunas, lietiņas, sarunu veids, nopietni un ne tik nopietni. Horeogrāfija: Guntis Spridzāns Deja: Anna Soboļeva, Madara Makovska, Brigita Gulbe, Lauma Liberte

*„Untitled“ Dejas un mūzikas improvizācija septiņās ar pusi minūtēs. Deja: Elīna Breice Mūzika: Uģis Vītiņš

Biļetes - Biļešu Paradīzē „Artelis-gandrīz teātris“ Blaumaņa iela 32 www.artelis.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu