Burvīgā aktrise Gvineta Paltrova (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Gvineta Paltrova ir Holivudas otrā Džūlija Robertsa, kura ar savu daiļumu, gudrību un visbeidzot talantu ir spējusi savaldzināt skatītājus un kinokritiķus visā pasaulē. Paltrova jau ar pirmajām lomām filmās „The Perfect Murder”, „Shakespeare in Love”, „Sliding Doors” un „The Talented Mr. Ripley” pierādīja, ka ir spēcīga un neatkārtojama sava amata pratēja.

„Skaistums, pēc manām domām, ir atkarīgs no tā, kā tu jūties un cik labi sevi pazīsti. Protams, visu var panākt arī ar pamatīgi sarkanu lūpu krāsu,” apgalvo Gvineta Paltrova.

Gvineta Keita Paltrova ir dzimusi 1972. gada 28. septembrī Losandželosā Kalifornijā. Gvinetas māte Blaita Denere (Blythe Danner) ir aktrise, bet tēvs - televīzijas producents un direktors Brūss Paltrovs (Bruce Paltrow), tāpēc nav brīnums, ka zilacainā blondīne izvēlējās tieši aktrises karjeru.

„Proof”

Gvineta ir slavena, pateicoties ne tikai savam talantam, bet arī cietsirdībai un vēsajai dabai. Šādas negatīvas atziņas no žurnālistu puses Paltrova iemantoja, kad savulaik kā tādu vīrusu nekaunīgi pameta aktieri Benu Afleku.

Lai arī Gvineta ir neapšaubāmi skaista sieviete, viņa nebūt nelīdzinās tādām Holivudas zvaigznēm kā Denīze Ričardsa. Viņas seksualitāti aizēno inteliģence un personība. Gvineta jau kopš paša karjeras sākuma ir iekarojusi vietu vislabāk ģērbto slavenību sarakstos.

Aktrise ir ieguvusi prestižo „Oskara” balvu par lomu filmā „Shakespeare in Love”. Kopš tā laika Gvineta ir bijusi Holivudas uzmanības centrā un izaicinājusi sevi ar lomām, kas gan pārbauda un nostiprina viņas talantu.

Savas karjeras pirmsākumos Paltrova bija zināma tikai kā savu slaveno vecāku meita un Breda Pita draudzene. Piecu gadu laikā jau bez vecākiem un bez Breda Pita viņa ir panākusi savu un kļuvusi par pirmās klases Holivudas aktrisi.

Kad Gvinetai bija 11 gadi, viņas vecāki pārvācās uz Manhetenu, kur vienmēr apmeklēja lielo balvu pasniegšanas ceremonijas. Kā pašu pirmo Gvinetas parādīšanos kameras priekšā var minēt filmu „The Adventures of Huckleberry Finn”, kas palīdzēja jaunajai aktrisei pieņemt lēmumu sākt karjeru Holivudā.

Gvineta atgriezās Losandželosā un iestājās Kalifornijas universitātē Santabarbarā, kur studēja mākslas vēsturi. Jau pēc gada viņa pārdeva savas grāmatas un pameta skolu.

1991. gadā Gvineta kopā ar pašu Džonu Travoltu filmējās savā pirmajā kinofilmā „Shout”. Pateicoties labajām vecāku attiecībām ar Stīvenu Spīlbergu 1992. gadā aktrise filmējās viņa filmā „Hook” kopā ar Robinu Viljamsu.

Filmējoties kinolentē „Seven”, aktrise iepazinās ar savu draugu Bredu Pitu. Lai arī filma guva milzīgus panākumus, Paltrova nolēma nefilmēties lielajās Holivudas filmās. 1996. gadā viņa filmējās kopā ar Deividu Švimeru „The Pallbearer”, bet vēlāk akceptēja scenāriju filmai „Emma”.

„Sky Captain and the World of Tomorrow”

1999. gadā Gvineta Paltrova ieguva „Academy Award” labākās aktrises balvu filmā „Shakespeare in Love”

Aktrise kopš tā laika ir filmējusies neskaitāmās filmās, ieskaitot, „The Talented Mr. Ripley”, „The Royal Tenenbaums”, „Shallow Hal” un „The Anniversary Party”.

Šodien aktrise ir laimīgi precējusies ar grupas „Coldplay” dziesmu autoru un solistu Krisu Mārtinu. Laimīgajam pārim ir divus gadus veca meitiņa un četrus mēnešus vecs dēls, kurš nosaukts tēva sarakstītās dziesmas „Moses” vārdā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu