Uzzini, kuri ir lielākie Holivudas skopuļi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenībām var būt kaudzēm naudas, viņi var pirkt īpašumus, būt visas sabiedrības mīlēti, bet, tiklīdz naudas lietas skar mazus izdevumus, parādās zvaigžņu patiesā daba.

1. Televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana ir 64 miljonus dolāru vērta, taču, rīkojot akciju, kurā izpārdeva savas mantas, tikai desmit procentus no iegūtās summas ziedoja labdarībai.

2. Aktieris Roberts Patinsons neiegādājas jaunu apģērbu, vīrietis iepērkas tikai lietoto apģērbu veikalos, un arī viņa automašīna nav jauna, bet lietota. Apģērbs, kurš redzams pasākumos, ir dizaineru uzdāvināts.

3. Aktrise Sāra Džesika Pārkere, filmējoties kinolentē «Sekss un lielpilsēta», izlēma atstāt sev visu apģērbu, nevis kā citi filmas varoņi to atdot labdarībai.

4. Dziedātāja Lady Gaga ir 33 miljonus vērta, bet tas neliedz mūziķei būt lielai kuponu fanei un iegādāties pārtiku, saņemot atlaides.

5. Dziedātāja Mailija Sairusa nekad neatstāj restorānos dzeramnaudu, bet sagaida atlikumu, pat ja tie ir pāris dolāri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu