Vainhausa sniedz privātu koncertu Maskavā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eimija Vainhausa (Amy Winehouse) pagājušajā nedēļā sniedza privātu koncertu Maskavā.

Eimijas honorārs par uzstāšanos miljardiera Romāna Abramoviča draudzenes Darjas Žukovas mākslas galerijas "Garage" atklāšanā esot bijis miljons mārciņu. Vainhausa kopā ar grupu ieradās Maskavā ceturtdien un, neraugoties uz slikto slavu sakarā ar biežu koncertu kavēšanu un vājiem priekšnesumiem, jau pēc dažām stundām Abramoviča, Žukovas un viņu 300 lūgto viesu priekšā uzstājusies godam.

Tiesa, vēlāk, pēc atgriešanās britu salās, Eimija Vainhausa nogādāta slimnīcā pēc samaņas zaudēšanas savās mājās. Vainhausa pirmdienas pēcpusdienā savās mājās uz brīdi zaudējusi samaņu un nokritusi pa trepēm. Dziedātāja ātri atguvusies, tomēr uz mājām izsaukta neatliekamā palīdzība.

Ātrās palīdzības mašīnas ierašanās izraisīja kņadu paparaci armijā, kas ik dienas dežurē pie dziedātājas mājām Londonā.

Vainhausas tēvs Mičs drošības dēļ dziedātāju vēlāk nogādājis slimnīcā, lai veiktu pārbaudes un pārliecinātos, ka viņai nav nekas nopietns. Jau šodien presē izskanēja informācija, ka Eimija varētu atgriezties mājās.

Vainhausas aizraušanās ar alkoholu un narkotikām pēdējos gados viņai sagādājusi ne vienu vien problēmu. Pagājušā gadā viņa tika uzņemta slimnīcā Londonā sakarā ar smagu pārgurumu, kā arī viņa kopā ar vīru Bleiku Fīlderu-Sivilu, kurš pašlaik atrodas cietumā, vairākkārt mēģinājusi ārstēt savas atkarības rehabilitācijas klīnikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu