LMK un mūziķi atpūšas Turcijas kūrortos (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pateicoties tūroperatoram TEZTUR, Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) komanda, kā arī Dons, Lily un Pits Andersons pavadīja fantastisku nedēļu Turcijas dienvidrietumu kūrortos Bodrumā.

Vienlaikus LMK filmēja raidījumu „Aizkulises”, kurā būs redzami mūziķu piedzīvojumi un atklāsmes.

„Pirmās četras dienas mēs dzīvojām pieczvaigžņu viesnīcā „Sea garden”, kas atrodas Egejas jūras krastā. Tas ir plašs viesnīcu un dažādu izklaižu iespēju komplekss ar fantastisku ainavu, skaistiem līčiem un augstākās klases restorāniem. Uz šo viesnīcu ar savām jahtām brauc atpūsties pasaules mūzikas un kino zvaigznes, kā Stings, Džons Travolta u.c. Dažas dienas pirms mums šeit atpūtās miljardieris Romāns Abramovičs,” stāsta Dons.

„Pārējie brauca uz Grieķijas Kos salu, raftingu un dažādiem citiem pasākumiem, taču mēs ar Lily nolēmām palikt viesnīcā un izbaudīt visu, ko šeit piedāvā. Mēs nirām, sportojām, baudījām masāžu, sauļojāmies un peldējāmies. Tik labu atpūtu sen nebijām izjutuši,” priecīgs atzīst Dons.

„Man vislabāk patika Kos sala un raftings,” saka LMK TOP10 vadītāja Anna Lieckalniņa. „Esmu bijusi ļoti daudzās pasaules vietās un varu teikt droši, ka Kos sala ir viena no skaistākajām vietām. Vēl man ļoti patika raftings jeb nobrauciens pa strauju upi ar krācēm. Interesanti bija tas, ka līdz starta vietai mēs gandrīz divas stundas braucām pa šauru, līkumainu kalnu ceļu, kur aizas bija kilometru dziļas. Mēs braucām ar vecu, sagrabējušu Renault busiņu, kuram pie stūres bija vietējais turku kalnietis. Es lūdzu Dievu, lai mums pretī neviens nebrauktu, jo ceļš bija tik šaurs, ka knapi pietika vietas mūsu busiņam. Pats nobrauciens ar laivu bija ļoti ekstrēms. Vienu brīdi jau gribēju iet kājām, bet viss beidzās labi un jautri,” stāsta Anna.

„Trīs dienas mēs dzīvojām citā piecu zvaigžņu viesnīcā Bodrumā. Tajā laikā mēs apmeklējām Bodrumas lielāko klubu „Halikarnas”, kas atrodas jahtu piestātnē, braucām vakariņās uz citiem pieczvaigžņu viesnīcu restorāniem, ēdām vakariņas „Maserati” jahtklubā, vizinājāmies ar jahtu, baudījām masāžas un turku pirtis, sauļojāmies un peldējāmies. Šīs bija lieliskas brīvdienas, un milzīgs paldies TEZTUR. Lielisks serviss,” priekos dalās Anna.

„Esmu vienreiz jau bijis Bodrumā, tāpēc nekavējoties piekritu braukt un atliku visus darbus,” stāsta rock’n’roll kaislīgs mīlētājs mūziķis Pits Andersons. „Neesmu skaļu un strauju pasākumu piekritējs, tāpēc arī izvēlējos vairāk laika pavadīt pludmalēs. Turcija ir ļoti viesmīlīga, saulaina un skaista zeme. Iesaku kaut vienu reizi dzīvē aizbraukt uz Bodrumu, jo uz šejieni brauc salīdzinoši maz tūristu un pārsvarā no Eiropas, atšķirībā no Antālijas, kuru iemīļojuši Krievijas atpūtnieki. Arī es nebūšu izņēmums un pateikšu paldies TEZTUR,” smaidot nobeidz Pits.

„Visus mūsu piedzīvojumus filmējām, un tie būs redzami raidījumā „Aizkulises”. Precīzus laikus var paskatīties programmā LMK mājas lapā www.lmk.lv. Raidījumu varēs redzēt arī internetā. Vēl mēs saulainajā Turcijā nofilmējām raidījumu LMK TOP10. Šīs tiešām bija burvīgas brīvdienas, kurās par mums rūpējās un lutināja,” atzīst LMK radošais direktors un producents Arnis Kursītis.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu