Skatītāji izvēlas "Hariju Poteru"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Poteriādes pēdējā filma "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti: 2.daļa") nominēta deviņām "People's Choice" balvām, kas atspoguļo skatītāju un klausītāju viedokli par gada labākajām filmām, seriāliem un mūziku.

Kopā ar tādām filmām kā "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" ("Karību jūras pirāti. Nezināmās jūras"), "Transformers: Dark of the Moon" ("Transformeri 3"), "The Help" ("Kalpone") un "Bridesmaids" ("Līgavas māsas") poteriādes pēdējā daļa sacentīsies par gada mīļākās filmas titulu, savukārt galvenās lomas atveidotājs aktieris Daniels Redklifs cīnīsies par mīļākā aktiera balvu ar Džoniju Depu, kas "Karību jūras pirātos" spēlē kapteini Džeku Sperovu, vampīru sāgas "Twilight" ("Krēsla") zvaigzni Robertu Patinsonu, kā arī Raeinu Reinoldsu un Hjū Džekmenu.

Mīļākās kinoaktrises titulam nominētas Emma Stouna, Dženifera Enistone, Džūlija Robertsa, Anna Hetaveja un Rīsa Viterspūna.

"People's Choice" balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 11.janvārī, ieskandinot ikgadējo Holivudas apbalvošanas sezonas sākumu. Atšķirībā no citām balvām, ko piešķir kritiķi vai industrijas asociācijas,

"People's Choice" balvas nosaka skatītāju un klausītāju balsojums.

Pēc organizatoru vārdiem, savus mīļākos aktierus, dziedātājus, filmas un televīzijas seriālus balvām pieteikuši vairāk nekā 40 miljoni cilvēku, balsojot par tiem internetā vai ar mobilā telefona starpniecību.

Mūzikas kategorijās septiņām balvām, tostarp kā mīļākā dziedātāja un mīļākā popmūzikas māksliniece, nominēta amerikāņu popmūzikas zvaigzne Keitija Perija. Viņa parādās arī kino nomināciju sarakstā par piedalīšanos animācijas filmā "The Smurfs" ("Smufri"). Kategorijā "Mīļākā dziedātāja" viņa sacentīsies ar Lēdiju Gāgu (Lady Gaga), Teiloru Sviftu, Bejonsē un Adeli.

Savukārt kategorijā "Mīļākais dziedātājs" izvirzīti Džastins Bībers, Bleiks Šeltons, Bruno Marss, Eminems un Enrike Iglesiass.

Par skatītāju mīļākās televīzijas drāmas statusu cīnīsies seriāls "The Good Wife", "Grey's Anatomy" ("Grejas anatomija"), "House" ("Doktors Hauss"), "Supernatural" un "The Vampire Diaries", savukārt uz mīļākās televīzijas komēdijas balvu pretendē "Modern Family", "The Big Bang Theory", "Glee" ("Radīti skatuvei"), "How I Met Your Mother" un "Two and a Half Men" ("Divarpus vīri").

Balsošana, kurā var piedalīties ikvienas valsts iedzīvotājs, turpināsies līdz 6.decembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu