Vīķes-Freibergas somiņu iegādājas par 120 latiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labdarības veikala "Otrā elpa" rīkotajā labdarības izsolē eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas rokassomiņa iegādāta par 120 latiem, informēja veikala vadītāja Elīna Žagare.

Savukārt par izsolē izliktajām grupas "Prāta vētra" dalībnieka Renāra Kaupera pilota brillēm izdevies iegūt 23 latus.

Kopumā šovakar labdarības izsolē izdevies iegūt 225 latus, kas tiks novirzīti "Ideju partneru fonda" labdarības projektiem.

Žagare stāstīja, ka izsolē nav izdevies pārdot Kaupera plecu somu un cepuri, tādēļ šos priekšmetus jebkurš interesents no rītdienas varēs iegādāties labdarības veikalā "Otrā elpa", kas atrodas Berga bazārā.

Jau ziņots, ka izsolē varēja iegādāties arī Vīķes-Freibergas ziedotu grāmatu "Trejādas saules. Hronoloģiskā saule" ar autogrāfu, dzejnieka Imanta Ziedoņa epifāniju grāmatu un autora ierunātu skaņuplati, Gunta Eniņa grāmatu "100 dižākie un svētākie" ar autogrāfu, kā arī citas interesantas un noderīgas lietas.

Šā gada 23.aprīlī Berga bazārā "Ideju partneru fonds" atvēra pirmo Latvijā iniciēto labdarības veikalu "Otrā elpa", kurā var iegādāties privātpersonu un organizāciju ziedotas lietas, kā arī vietējo amatnieku un mākslinieku ziedotus izstrādājumus par ļoti pieņemamām cenām ar mērķi atbalstīt "Ideju partneru fonda" labdarības projektus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu