Jauns raidījums kino mīļotājiem - "Kinomānija" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunās TV3 sezonas raidījumu "Kinomānija" vadītāja Anna Rozīte un Jānis Strapcāns ik nedēļu stāstīs par kino pirmizrādēm, noskaidros skatītāju viedokļus, pasaules kino kritiķu vērtējumu un filmu komerciālos panākumus. Raidījuma gaitā skatītājiem būs iespēja uzzināt par jaunākajām filmām, kas skatāmas Rīgas kinoteātros, to tapšanas gaitu un filmēšanas aizkulisēm.

Kinomānija stāstīs par aktuālākajām norisēm kino nozarē gan Latvijā, gan pasaulē. Raidījuma veidotāji sniegs iespējami plašu informāciju un viedokļus, tā, lai izvēle iet uz filmu vai ne paliktu pašu rokās.

Jauns kino raidījums Kinomānija! Kinomānija ir aizraušanās ar kino, un kurš gan mūsdienās atļausies teikt, ka nepatīk kino?! Raidījuma veidotāji ik nedēļu stāstīs par kino pirmizrādēm, bet īsts kinomīlis pie tā neapstājas. Kinomānija dosies tālāk un noskaidros skatītāju viedokļus, pasaules kino kritiķu vērtējumu un filmu komerciālos panākumus. Bet būtiski iegaumēt, ka raidījuma mērķis nav likt filmām atzīmes, jo ikviena filma ir laba savā vietā un laikā. Tādēļ skatītājiem tiks sniegta iespējami plašāka informācija un viedokļi, lai izvēle iet uz filmu vai ne paliktu pašu rokās.

Katrā raidījumā par vienu no kinozvaigznēm vadītāji stāstīs ko vairāk – varēs uzzināt interesantākās detaļas ne tikai no pasaules populārāko aktieru dzīves, bet atklāt arī jaunas kinozvaigznes. Sadaļā Pārsteidzošās ziņas vienmēr būs kas interesants no kino pasaules virtuves gan tiešā, gan pārnestā vārda nozīmē. Šeit neaizmirsīs arī par galvenajiem notikumiem pašmāju kino dzīvē.

Raidījuma veidotāji Kā atzīst raidījuma veidotāji - kārtīgu kinomīli vislabāk raksturojot filmas, kas pašam patīk! Un Kinomānija radošās komandas gaumes ir tik dažādas kā kino, tādēļ filmēšanu starplaikos raisoties spraigas diskusijas par kino. Vienai no raidījuma vadītājām Annai Rozītei joprojām patīk multenes, ar ko pati arī lepojas. Režisore Kristīne Balāvina esot romantisko komēdiju upuris, bet producente Iveta Feldmane ir attiecību drāmu cienītāja. Raidījuma redaktors Miks Romanovskis un otrs Kinomānijas vadītājs Jānis Strapcāns gan klusē par iemīļotajiem filmu žanriem.

Skatieties Kinomāniju no 1.oktobra ik ceturtdienu ap 00:00 un sestdienās 12:30 TV3

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu