Nebūs nekādi joki!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

1. aprīlī izrāde «Bruņota un bīstama» ceļos uz Ventspili, kur teātra namā «Jūras vārti» Zanes Daudziņas atveidotā galvenā varone Biruta rādīs, kā tikt pie vīra 90 dienās. Lai iekarotu savu iecerēto, viņa apgūs visas vīriešu valdzināšanas prasmes. Sākot ar to, kas jāvelk mugurā, dodoties uz pirmo tikšanos, kā lietot ķermeņa valodu, līdz frāzēm, kuras lietot tikšanās reizē. Iesākumā viņa veic izsekošanu, upura novērošanu, izvēlas pareizo taktiku. Slepenpolicista cienīgi ierodas viņa darba vietā, lai noskaidrotu viņa vārdu. Notiek ekstremāla atzīšanās, satikšanās, līdz...

Izrādes autore Aiva Birbele un režisors Juris Rijnieks savu jokotprasmi pierādījuši iepriekšējā «Pannas teātra» izrādē - sievietes miesas stāstā «Tāda es esmu». Izrādē «Bruņota un bīstama» autore ķērusies pie sirdslietām, lai pierādītu, ka īsta mīlestība ir iespējama. Katra sieviete ir bruņota un bīstama cīņai par savu mīlestību!

Pavasara sezonā izrāde būs skatāma:

8. aprīlī Jūrmalas kultūras centrā,

14. aprīlī Līvānu kultūras centrā,

21. un 22. aprīlī Splendid Palace Cafe Film Noir

28. aprīlī Smiltenes kultūras centrā,

12. maijā Rojas kultūras namā,

14. maijā Valmieras Paviljonā.


Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs.
Informācija:www.pannasteatris.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu