Laura Raila: «Jaunā dziesma domāta visiem, katrs var atrast tekstā rindiņu, kura to uzrunā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Laura Raila savus klausītājus iepriecina ar jaunu dziesmu un videoklipu par mīlestību. Māksliniece saka, ka jaunā dziesma stāsta par pozitīvo mīlestību, par gaišām ilgām pēc otra, par laiku, kad mīļotie kādu laiku nevar būt kopā vai nav vēl sastapušies. Dziesma domāta visiem, katrs var atrast tekstā rindiņu, kura to uzrunā. Vēlos, lai apkārt valda vairāk patiesas mīlestības, sapratnes un harmonijas.

«Dziesmas mūzikas un teksta autore esmu es, taču lielu ieguldījumu muzikālās aranžijas tapšanā ielicis grupas «Otra puse» mūziķis Jānis Čubars. Jānis uzķēra manu domu, un dziesma tiešām sanāca tāda, kādu es to sajutu,» stāsta dziedātāja.

Dziesma interesanta arī ar to, ka tās laikā top zīmējums, kas paspilgtina dziesmas tekstu.

«Māksliniece ar ogli tik īsā laikā spēja uzzīmēt portretu. Vēlos vēl piebilst, ka viņa ir tetovētāja, kas ir ļoti interesanti. Cilvēkam ar tik lielu talantu spētu uzticēt arī izdaiļot savu ķermeni ar kādu tetovējumu,» noslēpumaini nosaka Laura.

Dziesmā Laura vēlējās parādīt vienkāršību, romantiku, dabu, emocijas, tādēļ visus kadrus safilmējām vienā dienā, lai nepazustu mirkļa emocija.

Raila stāsta, ka neiztika arī bez kurioziem, un, kā pati atzīst, tā jau tikai no malas liekas, ka klipu nofilmēt tāds tīrais nieks vien ir.

«Filmēšanas dienā kopā ar filmētāju atbraucot uz Ķemeru tīreli, nācās mērot garu ceļu pa laipām līdz mērķim – skatu tornim. Tā nu mēs, apkrāvušies ar galdu, krēslu, maisiem, tehniku, gājām gan turp, gan atpakaļ, smejoties, ka vajadzētu, lai kāds nobildē arī šo. Kad nokļuvām galamērķī, sapratu, ka esmu aizmirsusi zīmējumu mašīnā, un Ivo vēl pusstundu pavadīja ceļā uz mašīnu un atpakaļ, lai atnestu zīmējumu. Taču viss sanācis burvīgi, saule vēl bija pie debesīm, skaistas krāsas un pati apkārtnes maģiskā burvība piedod auru,» stāsta dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu