Juris Millers atpūšas Āfrikā un fotografējas kopā ar lauvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Producents un koncertzāles «Rīga» dvēsele Juris Millers pēc veiksmīgi aizvadīta gada ir devies uz Āfriku, kur smeļas jaunus spēkus un enerģiju nākamajam gadam. Producents iepazīst Āfrikas kultūru un krāj jaunus iespaidus.

Producents Juris Millers stāsta, ka no vienas puses bija liels prieks atrasties tik tuvu savvaļā esošam dzīvniekam, bet no otras puses ne mirkli nepameta sajūta, ka tas tomēr ir savvaļas dzīvnieks, ne mājas kaķēns.

«Lauvu apskatīju Senegālā, kurp devos no Gambijas, lai apmeklētu vienu no lielākajiem safari parkiem Āfrikā. Īpaši lielas bailes neizjutu, jo, ejot pie šāda dzīvnieka, nedrīkst baidīties,» stāsta Juris.

Ja lauva sajūt bailes, tad var rasties problēmas, tāpēc beigu beigās no Jura desmit cilvēku ekskursantu grupas pie plēsēja piegāja tikai divi cilvēki.

«Sākumā pastāstīja, ka nedrīkst strauji kustēties, ņemt līdzi somas, toties spieķis, kurš man rokās, ir zīme lauvai, ka nedrīkst mani aiztikt. Visiem safari kopējiem arī bija šādi spieķi,» atklāj Juris.

Producents vēl turpina savu ceļojumu pa Āfrikas džungļiem, bet, atgriežoties Latvijā, dalīsies pārējos iespaidos par ceļojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu