Mināža tiek vainota video publiskošanā, kurš sagrāva viņas ienaidnieces Azīlijas attiecības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Basketbola zvaigznes Nika Janga komandas biedrs ir vainojams pie video uzņemšanas, kurā mūziķis atklāj, ka krāpis savu līgavu, reperi Igiju Azīliju, bet reperes lielākā ienaidniece Nikija Mināža ir vainojama par video parādīšanos publiskajā vidē.

Žurnālists, kuram nosūtīts video, atklājis, ka, saņemot ierakstu, viņam lūgts to publiskot, jo Azīlija plāno nomelnot Mināžu, bet viņa vēlas, lai repere redz, kāds ir viņas mīļotais, un jūtas pazemota, nenovērtēta.

Video uzfilmējis un vēlāk ievietojis «SnapChat» aplikācijā Janga komandas biedrs D`Andželo Rasels, bet kāds no Mināžas komandas to pamanījis un izmantojis savas mākslinieces labā.

Igiju video nekādā veidā neattur no teikšanas, ka Mināža melo, ka pati raksta savas dziesmas, bet viņa spēj pateikt māksliniecei paldies, ka tā aizsūtījusi video presei, jo šādi viņai ir iespēja nepieļaut kļūdu, apprecot vīrieti, kurš viņu krāpj.

Jangs ir nolēmis nokārtot attiecības un atgūt savu līgavu, bet Igija velta laiku savam hobijam – izjādēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu