Dziedātāja Melisa Eteridža izbrāķējusi Bredu Pitu kā spermas donoru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Melisa Eteridža atklājusi, ka, meklējot spermas donoru deviņdesmitajos gados, lai piepildītu sapni par bērniem, izbrāķējusi sava laba drauga Breda Pita kandidatūru.

Dziedātāja atklājusi, ka deviņdesmitajos gados bijusi kopā ar partneri Džūliju Kiperi un meklējusi spermas donoru, lai sieviešu ģimenē ienāktu bērni.

Tā kā zvaigznei ir ļoti tuvas attiecības ar aktieri Bredu Pitu, viņa kandidatūra tika izskatīta, bet Melisa aktiera dāsno piedāvājumu noraidījusi, jo redzējusi, cik ļoti viņš pats vēlas kļūt par tēvu, bet viņa vēlējās bērnus audzināt kopā ar savu partneri divatā, ne trijatā.

Beigu beigās Eteridža izlēma pieņemt spermu no draugu pāra, kuriem pašiem jau bija bērni, nu kantrī mūzikas izpildītājai ir vēl divi bērni un viņa dzīvo kopā ar savu trešo partneri.

Dēls un meita, kuri varēja kļūt par Breda Pita pirmajiem bērniem, zinot iespēju, ka par viņu tēvu varēja kļūt aktieris, saka, ka tas būtu bijis lieliski, jo viņi dievina aktiera filmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu