«Latvian Blues Band» laiž klajā jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

24. martā klubā «Moonshine» ar koncertu prezentēts jauns pašmāju blūza apvienības «Latvian Blues Band» albums «Music Of My Heart». Tajā apkopotas 14 oriģināldziesmas, kuru autori ir grupas dalībnieki Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis. Dziesmas radušās no iespaidiem, ceļojot pa pasauli, kā arī no personiskās dzīves priekiem un bēdām, stāsta mūziķi. Aplūko fotogrāfijas no albuma prezentācijas pasākuma!

Albuma tapšanā piedalījušies arī viesmākslinieki - Vīgants Murelis, Oskars Stolse-Semerovs un jau par ilggadēju grupas sadarbības partneri kļuvušais «Hammond B3» elektroērģeļu meistars Rafaēls Vresings, piešķirot īpašu muzikālo nokrāsu. Neiztrūkstošs ir arī «Latvian Blues Band» pūtēju sekcijas papildinājums no «Latvian Radio Big Band» - Kristaps Lubovs, Nauris Strežs un Andris Augstkalns.

Jaunais albums «Music Of My Heart» ir jau trešais grupas studijas albums.

Pēc albuma prezentācijas grupa plāno doties koncertturnejā uz Šveici, Vāciju, Poliju un Lietuvu. Latvijā grupa koncertēs 8. aprīlī, uzstājoties Liepājā, «Fontaine Palace».

www.latvianbluesband.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu