TV3 Ziņu komandai pievienojas Edijs Bošs (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 Ziņām pievienojas jauns vadītājs - žurnālists Edijs Bošs, kurš stiprinās komandas darbu ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi žurnālistikā un pētniecībā. Pirmo reizi E.Bošs TV3 Ziņu skatītājus sveiks 18.oktobra vakarā, kad kopā ar Agnesi Vārpiņu stāstīs par dienas aktualitātēm un jaunumiem.

Iepriekš viņš strādājis LTV un LNT ziņu dienestos, bijis laikraksta Diena korespondents Igaunijā. Pēdējo četru gadu laikā piedalījies atsevišķos dokumentālo filmu un televīzijas projektos, lielāko daļu sava laika veltot akadēmiskajai dzīvei Kembridžas universitātē Lielbritānijā.

E.Bošs par pievienošanos TV3 Ziņu komandai:

  „Esmu pagodināts par iespēju strādāt kopā ar kolēģiem, kuri spējuši izveidot TV3 par skatītāju augsti novērtētu un uzticamu ziņu un informācijas avotu.”

Paralēli darbībai televīzijas žurnālistikā E.Bošs turpinās būt mācībspēks dažādās augstskolās. No 2010.gada rudens semestra viņš ir pasniedzējs Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē un Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas studiju fakultātē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu