Šokējoši! Brūss Dženers lieto estrogēnu, lai izskatītos un dzīvotu kā sieviete

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Gari mati, kājas bez apmatojuma, krūtis, lakoti nagi ir lietas, kuras nāk kopā ar Brūsa Dženera jauno imidžu. Vīrietis ir apjucis savā seksuālajā identitātē un meklē pats sevi.

Sešdesmit piecus gadus vecais komiķis jau ilgus gadus dzīvojis ar domu, ka patiesībā ir sieviete, kura iesprostota vīrieša ādā.

Nu, šķiroties no savas despotiskās sievas Krisas Dženeres, Brūss ir nolēmis veltīt laiku sev un mainīties.

Foto: Instagram

Vīrieša ģimene dara visu, lai viņu atbalstītu, jo, kā paziņo Kloja Kardašjana, nav būtiski, vai viņa to saprot vai ne, bet viņa atbalstīs Brūsu, lai ko viņš darītu, jo tas ir viens no viņas ģimenes locekļiem un viss, ko viņa vēlas, - lai ģimene ir laimīga.

Arī vīrieša bioloģiskās meitas Kailija un Kendela Dženeres tik ļoti mīl tēvu, ka viņas atbalsta pilnīgi visu, ko viņš vēlas darīt ar savu izskatu.

Vīrietis ir gana ilgi gaidījis mirkli, kad varēs būt viņš pats, un nu tas ir pienācis. Brūss vēlas dzīvot savu dzīvi, justies un būt sieviete, kamēr nav par vēlu mainīties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu