Modele DžiDži Hadida atbildējusi cilvēkiem, kuri runā par viņas privāto dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Modele DžiDži Hadida nav pieradusi slēpt savas privātās dzīves nianses. Divdesmit gadus vecā modele, kura šobrīd satiekas ar grupas «One Direction» bijušo dalībnieku Zeinu Maliku, atklāti stāsta par savām attiecībām, mīlestībām un nav nolēmusi klusēt, dzirdot, kā viņas nelabvēļi izplata baumas, ka viņa ir vieglas uzvedības sieviete, kura nešķiro seksa partnerus.

Divdesmit gadus vecā modele sagāja kopā ar Zeinu pāris nedēļas pēc šķiršanās no iepriekšējā drauga, mūziķa Džo Džonasa, bet pirms tam viņa bija kopā ar Austrālijā populāru dziedātāju Kodiju Simpsonu.

Ir cilvēki, kuri uzskata, ka divdesmit gadus vecai dāmai šāds bijušo puišu saraksts ir pārāk liels, bet modelei ir savs viedoklis.

DžiDži atklājusi, ka trīs gadu laikā satikusies ar trīs puišiem un tas nav liels skaitlis, īpaši ņemot vērā, ka viņa tos mīlējusi.

Tāpat arī dziedātāju izvēle ir nejauša un nav tiekšanās pēc popularitātes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu