Vai Kendela Dženere aizgājusi par tālu? Ārsti uztraucas par modeles svaru!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Realitātes šovu zvaigzne, nu pieprasīta augstas klases modele Kendela Dženere dara visu, lai noturētos modes pasaulē. Pat ja tas nozīmē apdraudēt savu veselību.

Lai būtu augstākās klases modele, apģērba izmēram ir jābūt vienādam ar nulli; ja valkā cita izmēra apģērbu, no tevis nekāda augstas klases modele neiznāks.

Holivudas populārā uztura speciāliste Nataša Kufa ir droša, ka Kendela ir aizgājusi par tālu un piemērojusi savu nepiemēroto augumu modeles darbam.

Uztura speciāliste stāsta, ka Dženeres ķermeņa aprises nav piemērotas modeles darbam, ka sieviete ir skaista, bet, lai dzīvotu veselīgu dzīvi, viņa nekad nevarētu būt modele.

Šobrīd Kendelas svars ir par 25 kilogramiem zem viņas ideālā svara, un tas ir ļoti bīstami. Pati Kendela septembra sākumā intervijā uzsvērusi, ka ievēro diētu un dzer speciālu tēju.

Diētas ietvaros ir jāizdzer viena tase speciālās tējas katru dienu, Kendela lielījās, ka dienas laikā izdzer vismaz divpadsmit krūzītes īpašās diētas tējas.

Ārste paziņo, ka, vērojot jaunās meitenes augumu, ir redzams, ka tievums iegūts mākslīgā ceļā.

Vai modele ir aizgājusi par tālu?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu