Foto: Alise Znaroka apmeklē pasākumu mīļotā pavadībā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Populārā modele, hokeja leģendas Oļega Znaroka meita Alise Znaroka fotogrāfa Arkādija Gluhiha kalendāra prezentācijā, kuram pati bijusi modele, ieradās sava mīļotā cilvēka pavadībā.

Alise Znaroka jau kādu laiku dzīvo Latvijā un dodas uz ārvalstīm darba darīšanās, tikai saņemot konkrētu darba piedāvājumu. Modele vairs nedzīvo ārzemēs un nevelta visu savu brīvo laiku modeles darbam.

Znaroka ir populārākā fotogrāfa Arkādija Gluhiha 2015.gada kalendāra modele, un meitene, ierodoties uz kalendāra atklāšanas svētkiem, līdzi ņēma savu māti, tēvu un mīļoto cilvēku.

Foto: Nauris Garkaklis

Jaunā sieviete gan kopā ar mīļoto nefotografējās, bet reizēs, kad fotoaparātu zibšņi bija vērsti citā virzienā, jaunieši saskūpstījās un nepārtraukti izrādīja viens otram uzmanību.

Kalendāra fotogrāfijā meitene traucas ar motociklu, sēžot tieši aiz fotogrāfa Arkādija Gluhiha, un izskatās pēc īstas motociklista meitenes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu