Basketbola kluba «VEF Rīga» basketbolisti lieliski prot defilēt pa mēli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

13. novembra vakarā modes zīmols «Ivo Nikkolo» svinēja divdesmit gadu darbību modes biznesā un rīkoja īpašu svētku vakaru. Svētkus īpašākus padarīja basketbola kluba «VEF Rīga» basketbolisti, kuri iejutās modeļu lomās.

Basketbolisti piedalījās modes skatē, jo zīmols «Baltman», kuru Latvijā pārstāv tā pati grupa, kura «Ivo Nikkolo» zīmolu, rūpējas, lai ikvienam kluba sportistam katru sezonu būtu skaists, labi pieguļošs, elegants uzvalks.

Sportisti nenoliedz, ka viņiem ir grūti atrast uzvalkus, kuri derētu, bet, pateicoties «Baltman», rūpes atkrīt.

Skatē piedalījās pieci basketbola kluba «VEF Rīga» basketbolisti, pazīstamākais no tiem, Jānis Timma, atklāja, ka uzvalkus tik bieži uzvilkt neizdodas, tos parasti jāvelk uz oficiālajām kluba vakariņām, komandas biedru kāzām vai citiem būtiskiem saviesīgiem notikumiem, kuri pavisam noteikti nav ikdiena.

Jānis atzina, ka pats vēl nav apprecējies un viņa sirds ir brīva, tas sajūsmināja visas pasākuma daiļā dzimuma pārstāves, kuras pasākumā bija vairumā.

Timma arī stāsta, ka nevar salīdzināt, kas ir grūtāk - spēlēt basketbolu vai defilēt pa mēli, jo basketbolā tiek novērtētas tavas prasmes, bet, staigājot pa mēli, uztraukums rodas no tā, ka īsti nesaproti, kas ir jādara.

Basketbolists atzina, ka pēc skates iemācījies to, ka dzīvē vairāk jāsmaida, arī basketbola spēlēs.

Vīrieši piedalījās divos defilē uznācienos, vienā demonstrējot uzvalkus, otrajā, pārī ar modelēm, demonstrējot gan uzvalku, gan izceļot sieviešu trauslumu, lai lieliski izceltu viņu kleitas.

Par spīti mulsumam, mazai neveiklībai, basketbolisti godam tika galā ar uzdevumu un ikviena sejā iededza smaidu, un radīja aplausu vētru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu