"Arēnā Rīga" Gustavo koncerts (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar (15.10.) "Arēnā Rīga" notiks Gustavo jaunā albuma koncerttūres "3" noslēguma koncerts, kurā hiphopa mākslinieka uzstāšanos bagātinās arī pieaicinātie viesmākslinieki, informēja Gustavo mediju koordinators Edgars Gertners.

Tūres laikā mūziķis kopā ar virtuozo Čižiku, "Dj Monsta" un dziesminieku El Maru viesojās Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Ropažos un Madonā, un šie mākslinieki arī noslēguma koncertā būs kopā ar Gustavo, taču viņi nebūs vienīgie.

Par godu īpašajam notikumam Gustavo uz vērienīgo koncertu pulcējis dzīvo sastāvu, kas katrai kompozīcijai piešķirs jaunu elpu. Koncertā piedalīsies "Prāta vētras" basģitārists Ingars Viļums, ģitārists Mārcis Auziņš, taustiņinstrumentālists un daudzu Eirovīzijas konkursu dalībnieks Džulians jeb Jānis Zvirgzdiņš un perkusionists Tiago Loei.

Vokālie viesi Gustavo koncertā būs ne tikai Čižiks, "Dj Monsta" un dziesminieks El Mars, bet arī "R-viss" un citi.

Gustavo atklāja, ka salīdzinājumā ar jau notikušajiem koncertiem noslēguma koncerts tiek gatavots ar muzikāli piesātinātāku programmu, ko papildinās gaismu šovs, lai katrai dziesmai radītu noskaņas pastiprinošu efektu.

Koncerts sāksies plkst.20.30.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu