Pārcelts "Faithless" koncerts! (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

POSITIVUS MUSIC ziņo: "Šorīt saņēmām negaidītu ziņu, ka 18.oktobrī Arēnā Rīga paredzētais grupas Faithless koncerts tiek pārcelts. Grupas menedžments mums paskaidroja, ka Faithless līderis Maxi Jazz mēģinājumu laikā ir saslimis un šobrīd nevar ne dziedāt, ne arī ceļot. Grupa šobrīd ir spiesta atcelt visus tuvākajā nedēļā gaidāmos koncertus un pārcelt tos uz vēlāku laiku."

Tuvākajā nedēļā grupai bija paredzēti koncerti Tallinā, Rīgā, Viļņā, Helsinkos un Jekaterinburgā. Šī ir pirmā reize 15 gadu laikā, kad Maxi Jazz nākas pārcelt savu uzstāšanos.

Koncertkompānijas Positivus mājaslapā rakstīts: "Ņemot vērā, ka šo ziņu mēs saņēmām tikai šodien, tad līdz šā paziņojuma izsūtīšanas brīdim mums vēl nav izdevies saskaņot jaunu koncertu datumu. Šobrīd ir apsolīts, ka koncerti varētu notikt novembra vai nākamā gada marta sākumā. Tomēr jauno datumu saskaņošana prasa nedaudz laika. Ir jāapzina katrā pilsētā pieejamie koncertu norises datumi un tie jāsarindo pārvietošanās loģistikai visērtākajā secībā. Tādēļ jaunā koncerta datums taps zināms tuvākajās dienās.

Informācija koncerta biļešu īpašniekiem

Nopirktās biļetes būs derīgas uz pārcelto datumu. Tiem, kuri vēlas saņemt atpakaļ naudu par iegādātajām biļetēm, jāvēršas “Biļešu servisa” Kongresu nama kasē. Positivus Music piedāvā arī iespēju samainīt Faithless koncerta biļeti pret Positivus festivāla’11 ieejas biļeti."

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu