«Betmens pret Supermenu» pirmizrādē atsakās no sarkanā paklāja intervijām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jaunās supervaroņu filmas «Batman v. Superman: Dawn of Justice» («Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma») pirmizrāde Londonā notika kā plānots, bet, izrādot cieņu Briseles teroraktos bojāgājušajiem, izpalika intervijas uz sarkanā paklāja.

«Sirdī esam ar neseno teroraktu upuriem, viņu ģimenēm un cilvēkiem visā pasaulē, kurus tas ietekmēja. Tā vietā, lai padotos terorismam, mēs esam izlēmuši izrādīt «Batman v. Superman», kā iepriekš plānots,» teikts kinostudijas «Warner Bros» paziņojumā.

Nedēļas nogalē sāksies filmas izrādīšana kinoteātros.

Filmā galvenās lomas spēlē aktieri Bens Afleks un Henrijs Kavils. Tā ir pirmā reize, kad supervaroņi Betmens un Supermens satiekas uz lielā ekrāna.

Eksperti prognozē, ka filmas globālie kases ieņēmumi pirmajā nedēļas nogalē varētu sasniegt 300 miljonus ASV dolāru (267 miljonus eiro).

Londonas pirmizrāde notika Lesteras laukumā. Tajā piedalījās Afleks un Kavils, kuri pozēja fotogrāfijām un sniedza autogrāfus simtiem fanu.

Jau vēstīts, ka sprādzienos, kas otrdien notika Briseles lidostā un Beļģijas galvaspilsētas metro sistēmā, nogalināti vismaz 34 cilvēki, bet vairāk nekā 200 guvuši ievainojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu