Rīgas Centrāltirgus ielūdz uz Gardajām dienām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

No 14. novembra līdz 17. novembrim Rīgas Centrāltirgū norisināsies Gardās dienas. Gardo dienu laikā ikviens Centrāltirgus apmeklētājs varēs nogaršot labākos produktus tirgotāju piedāvājumā bezmaksas degustācijās.

«Pateicoties mūsu tirgotāju atsaucībai un pircēju pozitīvajām atsauksmēm, Rīgas Centrāltirgus Gardās dienas kļuvušas par jauku un gaidītu tradīciju. Tās ir lielisks atgādinājums par Rīgas Centrāltirgus unikalitāti un pievienoto vērtību - dzīvu sarunu starp pircēju un pārdevēju, iespēju saņemt zinošu padomu un pirms produkta iegādāšanās to arī nogaršot. Īpašs paldies tirgotājiem, kuru tirdzniecības vietas rotās nu jau trešā Gardo dienu uzlīme!» saka RPAS «Rīgas Centrāltirgus» valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Gardo dienu dalībniekus varēs pazīt pēc īpašajām uzlīmēm tirdzniecības vietās. Visas degustācijas būs bez maksas. Šogad Gardās dienas Rīgas Centrāltirgū notiks jau trešo reizi. Pirmo reizi šāda akcija tika rīkota 2012. gadā.

Gardo dienu akcija tiek rīkota Rīgas Centrāltirgus jubilejas svinību ietvaros. Šā gada 1.novembrī apritēja 84.gadi kopš Centrāltirgus svinīgās atklāšanas. Jubilejas mēnesī Rīgas Centrāltirgus rīkos arī īpašu pasākumu tirgotājiem - Tirgotāju dienu. Tirgotāju dienā 12.novembrī Rīgas Centrāltirgus godinās čaklākos tirgotājus, kā arī pateiksies ciešākajiem sadarbības partneriem par ieguldījumu RPAS «Rīgas Centrāltirgus» attīstības sekmēšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu