NRTP apbalvo Fit FM 99,5 rīta programmu "Zadaisti" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās radio un televīzijas padomes "Gadskārtējās prēmijas televīzijā un radio 2006" balvu pasniegšanas ceremonijā specbalvu "par aktuālu un atraktīvu rīta programmu" saņēmusi radio Fit FM 99,5 rīta programma "Rīta Zadaisti".

Jau pats nosaukums liecina par divu Latvijas mediju "smagsvaru" sadarbību Fit FM 99,5 rīta programmā – tās veidotāji un vadītāji ir Egils Zariņš un Dāvids. Darbadienu rītus viņi no plkst. 7 līdz 11 pavada Fit FM 99,5 ēterā kā "Rīta Zadaisti".

"Rīta Zadaisti" programmas nagla ir "Zadaistu rīta intervija", kas dzirdama ēterā katru darbdienu no plkst. 8.10 līdz 8.45. Katrā intervijā Egils ar Dāvidu aicina uz sarunu sabiedrībā zināmus cilvēkus, specifisku profesiju pārstāvjus, procesu vadītājus valstī un vienkārši interesantus cilvēkus. Pusotra gada laikā kopš Fit FM 99,5 pirmsākumiem ”Zadaistu rīta intervijā” ir piedalījušies visdažādākie cilvēki – no premjerministra līdz skursteņslauķim. Tā kā Fit FM 99,5 ir sportisks radio, Zadaistu intervijās bijuši teju vai visu sporta veidu pārstāvji no kalnu slēpošanas līdz šaham.

Dāvids, komentējot balvas saņemšanu, saka: „Esmu pārsteigts par balvu, tiešām nebiju gaidījis.” Un raksturīgi sev nedaudz ironizē: „Ja NRTP nevarēja mani saskatīt televizorā, tad tagad ir sadzirdējuši radio Fit FM 99,5, man prieks par to!”

Egils Zariņš turpina: „Esmu patīkami pārsteigts par šo balvu. Varu teikt, ka nu man beidzot ir izdevies tas, kas neizdevās desmit gadus televīzijā. Pateicos NRTP par šo novērtējumu! Mēs strādājam klausītājiem un ceram, ka arī viņi mūs novērtē, mēs noteikti vēl piedzīvosim daudz interesantu sarunu Fit FM 99,5 ēterā!”

Abi vadītāji atzīst, ka „Zadaistu rīta intervijas” ir daudz „jauna nesošas” arī pašiem, un sola turpināt runāt ar interesantiem cilvēkiem par saistošām tēmām ik rītu Fit FM 99,5!

Radio Fit FM 99,5 sāka raidīt 2005. gada 3. oktobrī. Rīta programma „Rīta Zadaisti” ir dzirdama radio no pirmās dienas. Pēdējā pusgada laika pie mums viesojušies: Latvijas Tūrisma konsultatīvās padomes priekšsēdētāja un viesnīcas Konventa sēta direktore Vita Jermaloviča; Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētājs Mareks Segliņš; VA „Jaunie „Trīs brāļi”” direktors Zigurds Magone; EP deputāts Guntars Krasts; iekšlietu ministrs Ivars Godmanis; Rīgas pilsētas arhitekts Jānis Dripe; Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra vietnieks sporta jautājumos Edgars Šneps; LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis; Saeimas deputāts un svarcēlājs Viktors Ščerbatihs; Valsts kamerorķestra diriģents Normunds Šnē; Veselības ministrs Vinets Veldre; Latvijas Biatlona federācijas sekretārs Jēkabs Nākums; AS "Latvijas valsts meži" valdes priekšsēdētājs Roberts Strīpnieks; SKF “Arsenāls” prezidents Augusts Sukuts u.c.

Fit FM 99,5 raida diennakti ar programmām plkst. 07.00 – 23.00 darbadienās un plkst. 09.00 – 20.00 brīvdienās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu