"Zvaigžņu lietus" ziedo 32 500 latu bijušajiem olimpiešiem (54)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT šova "Zvaigžņu lietus" dalībnieki īpašajā labdarības koncertā savāca 32 500 latu leģendārās basketbolistes Uļjanas Semjonovas un bijušo olimpiešu ārstēšanai.

Vakar muzikālajā šovā „Zvaigžņu lietus” neizbalsoja nevienu dalībnieku, bet pirmo reizi šova vēsturē LNT intrigas paaugstināšanai atklāja balsošanas rezultātus. Pirmajā vietā ierindojās Intars Rešetins un Jana Kay, otrie skatītāju un žūrijas kopvērtējumā palika Ieva Pļavniece un Ivo Fomins, bet trešie bija Liene Zostiņa un Edijs Šnipke, turklāt otrās un trešās vietas skatītāju balsojums atšķīrās tikai nedaudz vairāk par 100 balsīm.

Kā ierasts dalībnieku priekšnesumus labdarības koncertā vērtēja pieredzējušais režisors Valdis Lūriņš, talantīgā Latvijas Nacionālās operas soliste Andžela Goba, mūziķis, raidījuma Tautas balss vadītājs Ingus Ulmanis un daudzkārtējs Latvijas čempions basketbolā Edgars Šneps.

Telekompānija LNT muzikālā šova „Zvaigžņu lietus” labdarības koncertu rīkoja sadarbībā ar labdarības organizāciju Latvijā – ziedot.lv. Visi balsošanas – ziedojumu tālruņu numuri bija reģistrēti labdarības organizācijā ziedot.lv, kas arī saņems visu saziedoto naudu un jau tālāk līdz pēdējam santīmam nodos to Uļjanas Semjonovas izveidotajā Latvijas Olimpiešu sociālajā fondā.

Jau nākamnedēļ Rīgas Kinostudijas 1.paviljonā plkst. 21.00 šova „Zvaigžņu lietus” pusfināls, kurā izšķirsies, kuri divi pāri nokļūs finālā. 27.aprīlī tiešraidē no Rīgas Kinostudijas LNT ekrānos varēs vērot šā gada grandiozākā LNT šova finālu.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu