Miša Bārtone saņem trīs gadu nosacītu sodu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Seriālu aktrisei Mišai Bārtonei Losandželosas tiesa ceturtdien piesprieda trīs gadu pārbaudes laiku, naudassodu un apmeklēt izglītojošus kursus par alkohola lietošanas kaitīgumu pēc tam, kad viņa atzina savu vainu automašīnas vadīšanā reibumā un bez autovadītājas tiesībām pagājušā gada decembrī Holivudā.

Nav brīnums, ka Holivudas zvaigznes nenopietni uztver līdzīga veida pārkāpumus, jo saņemtais sods ir smieklīgs, salīdzinot, kā tiek sodīti "parastie" cilvēki, dzīvojoši turpat Losandželosā. Turklāt pati seriālu aktrise nepiedalījās tiesas sēdē lēmuma nolasīšanas brīdī, kas apliecina iepriekš teikto par nenopietnu attieksmi pret braukšanu dzērumā vai narkotisko vielu iespaidā.

Divdesmit divus gadus vecā zvaigzne tika arestēta pagājušā gada 27.decembrī Holivudā, kad šerifa palīgi ievēroja, ka viņas "Range Rover" markas mašīna līkumo pa divām joslām un nesignalizē par pagriezienu.

Viņas advokāts Entonijs Salerno sacīja, ka Bārtone pilnībā uzņemas atbildību par savu rīcību.

Par to, ka Londonā dzimusī aktrise piekrita atzīt savu vainu, lieta tika izbeigta apsūdzībās par marihuānas glabāšanu un viņai netika piespriests reāls cietumsods. Piespriestās sodanaudas apmērs ir 2000 ASV dolāru (888 lati).

Pati populārā televīzijas seriāla "The O.C." bijusī zvaigzne tiesas sēdē nepiedalījās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu