''Zvaigžņu lietus'' - populārākais šovs (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā liecina mediju tirgus un sociālo pētījumu aģentūras ''TNS Latvia'' dati, LNT šovs ''Zvaigžņu lietus'' ir skatītākais šovs Latvijā.

Līdz 2008. gada 31.martam šovu ''''Zvaigžņu lietus'''' skatījušies 1 339 500 skatītāji (vecumā no 4 līdz 99 gadiem), informēja LNT Pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.

Kopš šova ''''Zvaigžņu lietus'''' pirmās tiešraides 27.janvārī tā veidotāji ik svētdienu skatītājus lutinājuši ar īpašām dziesmu programmām un pārsteidzošiem priekšnesumiem. Šova dalībnieki katram šova uznācienam gatavojas ar lielu aizrautību un degsmi, jo jebkurš no pāriem vēlas uzvarēt, tāpēc viņi ir gatavi uz skatuves īstenot vistrakākās idejas, lai skatītājiem priekšnesums būtu baudāms un pārsteidzošs.

Nedēļu pirms izšķirīgā pusfināla dalībnieki netiks izbalsoti, bet spriedzes kāpināšanai LNT parādīs visus balsošanas rezultātus! Šova dalībnieki šo svētdien, atsaucoties bijušā ''''Zvaigžņu lietus'''' dalībnieka basketbolista Uģa Viļuma aicinājumam, uzstāsies kopīgam mērķim - visi iegūtie līdzekļi no balsojuma tiks ziedoti leģendārās basketbolistes Uļjanas Semjonovas ārstēšanai un viņas dibinātajam fondam, kas palīdz ārstēties bijušajiem olimpiešiem. Šis būs īpašais labdarības koncertšovs!

Sacensība kļūst arvien spraigāka, spriedze starp šova dalībniekiem kļūst arvien intensīvāka – kurš uzvarēs? Kurš iegūs galveno balvu?

''''Zvaigžņu lietus'''' koncerts svētdien LNT ekrānos plkst. 21.00, tiešraidē no Rīgas Kinostudijas.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu